Auto w Krakowie
- Jarro
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przeczytałem fragment regulaminu dotyczący sposobu losowania autka.
Nie dość, że trzeba warować nieopodal wysokiej losującej komisji, bo wołają trzy razy i jak ktoś nie usłyszy to autko przepadło, to jeszcze w razie superfartu wysoka komisja losująca ma delikwenta o coś pytać. Delikwent musi odpowiadać, a jak danej komisji odpowiedż się nie spodoba to losuje dalej i zabawa trwa.
Chciałbym się przygotować teoretycznie, ale nie wiem od czego zacząć. Historia powszechna, geografia świata, oceanografia, religioznawstwo. No jest kurde balaans o co pytać, a zaległości w ostatnim okresie się nazbierało.
Może są jakieś przecieki, albo testy z lat ubiegłych, lub kurs przygotowawczy ....... .
Nie dość, że trzeba warować nieopodal wysokiej losującej komisji, bo wołają trzy razy i jak ktoś nie usłyszy to autko przepadło, to jeszcze w razie superfartu wysoka komisja losująca ma delikwenta o coś pytać. Delikwent musi odpowiadać, a jak danej komisji odpowiedż się nie spodoba to losuje dalej i zabawa trwa.
Chciałbym się przygotować teoretycznie, ale nie wiem od czego zacząć. Historia powszechna, geografia świata, oceanografia, religioznawstwo. No jest kurde balaans o co pytać, a zaległości w ostatnim okresie się nazbierało.
Może są jakieś przecieki, albo testy z lat ubiegłych, lub kurs przygotowawczy ....... .
Jarro
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Służe kursami. Przez pół roku byłem tzw. pracownikiem naukowo-technicznym w Zakładzie Geografii Ludności, Osadnictwa i Rolnictwa UJu. W razie potrzeby referencje.Quote: from Jarro on 11:47 pm on April 29, 2004
geografia świata

(Edited by krzycho at 11:04 am on April 30, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- meryt
- Stary Wyga
w bieganiu najpiękniejsze jest biegania,podczas zawodów walka z samym sobą daje najwięcej zadowolenia.Organizatorzy bez względu na to jak bardzo uatrakcyjnią całą otoczkę imprezy przeszkadzają.
grupa biegowa www biegajznami.pl
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Uuuu, nie ma astrofizyki ani kosmologii - szkoda ;)Quote: from Jarro on 12:47 am on April 30, 2004
Chciałbym się przygotować teoretycznie, ale nie wiem od czego zacząć. Historia powszechna, geografia świata, oceanografia, religioznawstwo.
S.
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
A ja właśnie słyszałem, że pytania mają być z astrofizyki i kosmologii.Quote: from stachnie on 1:42 pm on April 30, 2004Uuuu, nie ma astrofizyki ani kosmologii - szkoda ;)Quote: from Jarro on 12:47 am on April 30, 2004
Chciałbym się przygotować teoretycznie, ale nie wiem od czego zacząć. Historia powszechna, geografia świata, oceanografia, religioznawstwo.
S.

No i co mam tu teraz napisać? ;)
- stonoga
- Zaprawiony W Bojach
Jarro mój sąsiedzie
Ja bym na Twoim miejscu poważnie rozważył problem udziału w tym maratonie. Czy warto tłuc się 42 km po nagrzanych słońcem uliczkach Krakowa, aby na końcu zostać publicznie ośmieszonym ?
Ja bym na Twoim miejscu poważnie rozważył problem udziału w tym maratonie. Czy warto tłuc się 42 km po nagrzanych słońcem uliczkach Krakowa, aby na końcu zostać publicznie ośmieszonym ?
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Jarro, Ty bezwstydniku, w rajtuzach?
Ja mogę dać Tobie DARMOWE korki z mechaniki budowli i konstrukcji drewnianych. Musisz tylko ... pociągnąć mnie tempem 4 min/km.
Ja mogę dać Tobie DARMOWE korki z mechaniki budowli i konstrukcji drewnianych. Musisz tylko ... pociągnąć mnie tempem 4 min/km.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
-
- Wyga
no coz wczoraj uslyszalem pytania jakiemaja byc na maratonie .powiem tylko ze bedzie ich 5 i ze nie sa trudne.jak ktos jezt z krakowa to odpowie :D a jak nie to ja bede miec nowa felcie :D
Heh,i tak bede [b]lepszy[/b]-kwestia czasu
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Hmmm... ciekawe. W takim razie jest szansa, że znam go choćby z widzenia ;)Quote: from Bennet on 3:00 pm on April 30, 2004
słyszałem, że pytania mają być z astrofizyki i kosmologii.Podobno organizatorom zależy na tym aby autko pozostało w Krakowie, a w maratonie startuje właśnie pewien doktor specjalizujący sie w tej dziedzinie
![]()
S.