I Bieg Siemaszki: Kraków >>> Piekary k/Krakowa
Witam serdecznie wszystkich fanów biegania w Polsce a szczególnie z bliższych i dalszych okolic Krakowa. 2 maja 2004 roku, zapraszam na I Bieg Siemaszki z Krakowa do Piekar k/Krakowa (na dystansei 15 km) i na całodzienny piknik na mecie Biegu... Więcej na http://www.fund.pl/bieg.htm. Do zobaczenia w Krakowie i w Piekarach k/Krakowa. Włodzimierz Małota M.A. - Dyrektor Biegu
Na ile uczestników mamy się przygotować? Oczywiście mile widziani są wszyscy, także ci, którzy mają zamiar tę trasę potraktować truchcikiem 

- Rafael_
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Też zrobię wszystko, żeby tam być.
Szczególnie podobają mi się pewne kategorie.
A czy Ty Włodek cm
piszesz sobie to CM po nazwisku?:oczko:
I czy będziesz w takim razie chciał wygrać kategorię CM?
Tak czy inaczej powodzenia (Tobie i Imprezie).
Szczególnie podobają mi się pewne kategorie.
A czy Ty Włodek cm
piszesz sobie to CM po nazwisku?:oczko:
I czy będziesz w takim razie chciał wygrać kategorię CM?
Tak czy inaczej powodzenia (Tobie i Imprezie).
[b]Oby do mety
-
- Zaprawiony W Bojach
"góra" to miejscowa nazwa "dzielnicy" Piekar gdzie znajduje się Centrum "Radosna Nowina".... róznica poziomów to nie więcej niż 50 m... wystarczająco, by przepiękny widok na klasztor w Tyńcu wyłonił się ponad dachami domów....
włodzimierz
włodzimierz
-
- Dyskutant
Oj kusi mnie ten bieg, kusi...I miejsce mi pasuje i czas. I religijne tło budzi sympatię. Tylko, czy ktoś dałby mi gwarancję, że nie będę zamykać stawki?;) Coś mi się wydaje, że pod tą "górę" to ja będę nie wbiegać, tylko iść na czworakach.
Jak myślicie - jaki czas na 15 km nie byłby maksymalnym obciachem dla debiutantki?
Jak myślicie - jaki czas na 15 km nie byłby maksymalnym obciachem dla debiutantki?
nartka2.... nie możesz zamykać stawki, bo stawkę zamyka Organizator
... a ta "góra" to tylko brzmi groźnie... 50 pod górkę, 100 po płaskim i 100 pod górkę... do tego dwa zakęty: pierwszy w lewo 90 drugi w prawo 90.... po drodze staw dla spragnionych i wyschniętych
... pozdrowionko 

- byku
- Zaprawiony W Bojach
Byłem w centrum >>> Radosna Nowina 2000 <<<,gdzie będzie meta i piknik majowy.
Zdjęcia nie oddają uroku tego miejsca,brak zdjęć wspaniałej panoramy na Las Wolski i Tyniec.
Naprawdę na tej imprezie trzeba koniecznie być !
Zdjęcia nie oddają uroku tego miejsca,brak zdjęć wspaniałej panoramy na Las Wolski i Tyniec.
Naprawdę na tej imprezie trzeba koniecznie być !
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]