18 Bieg Źaślubin w Kołobrzegu

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Bil
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kto zamierza wystartować w Kołobrzegu 20.03? Zapraszam wszystkich serdecznie! Tu planuję mój absolutny debiut i mam nadzieję, że zawody będą miały dużą frekwencję. Jest szansa na ponad 200 uczestników. Będzie co wspominać :taktak: . Szczegóły znajdziecie na www.maratonypolskie.pl . Tam można także zgłosić swój udział. Pozdrawiam!!!!
Bil
[b]"Jeśli chcesz pobiegać - pobiegnij na milę.
  Jeśli chcesz doświadczyć innego życia - wystartuj w maratonie."[/b]
PKO
Awatar użytkownika
kaktus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from Bil on 6:35 pm on Feb. 6, 2004
Kto zamierza wystartować w Kołobrzegu 20.03? Zapraszam wszystkich serdecznie! Tu planuję mój absolutny debiut i mam nadzieję, że zawody będą miały dużą frekwencję. Jest szansa na ponad 200 uczestników. Będzie co wspominać :taktak: . Szczegóły znajdziecie na www.maratonypolskie.pl . Tam można także zgłosić swój udział. Pozdrawiam!!!!
kaktus
GG: 1251017
Awatar użytkownika
kaktus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cos mi sie nie udalo wyslanbie poprzedniej wiadomosci :(
Bylem dzisiaj w Kolobrzegu (to moje rodzinne miasto). Pogoda dopisala, a frekwencja byla rekordowa (ok 250 zawodnikow). Do tego doping zony, corki i tesciowej ... Super :)
kaktus
Awatar użytkownika
Bil
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Potwierdzam, było świetnie, a przede wszystkim udało mi się dobiec do mety, choć 2 ostatnie kilometry przeszedłem nie wiedząc praktycznie co się ze mną dzieje :)
Bil
Awatar użytkownika
kaktus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from Bil on 11:55 pm on Mar. 20, 2004
Potwierdzam, było świetnie, a przede wszystkim udało mi się dobiec do mety, choć 2 ostatnie kilometry przeszedłem nie wiedząc praktycznie co się ze mną dzieje :)
No ja tez mialem nogi jak z waty pod koniec, bo przegialem na pierwszych kilometrach. Na szczescie trasa byla dobrze oznakowana i szybko sie polapalem ze przesadzam i zszedlem do sesnownego tempa.
Byles na grochowce? Ja zaluje ale mialem rozne rodzinne zobowiazania i musialem uciekac zaraz po otrzymaniu PIEKNEGO medalu, a wolalbym zostac zeby sobie pogadac....
kaktus
Awatar użytkownika
Bil
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Niestety nie. Byłem tak padnięty, że gdy trochę ochłonąłem poczłapałem do domu i zabrakło mi już silnej woli, by wrócić na 15 i obejrzeć dekorację zwycięzców. Bardzo żałuję. Grochówka też była koło 15? Na pewno wystartuję za rok (u siebie to przecież prawie obowiązek :hejhej: ) Teraz nieśmiało myślę o półmaratonie w Szczecinie 16 maja, a jesienią może... choć to wciąż wydaje mi się nieprawdopodobne :o .
Bil
Awatar użytkownika
kaktus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja też niestety nie byłem na dekoracji i czuję się z tym trochę nie w porządku ale tak wyszło.
Nie wiem kiedy dokładnie była grochówka ale na następnej tego rodzaju imprezie na pewno postaram sie zaplanować cały dzień pod imprezę.
Zapraszam do Szczecina w maju - też myślę o starcie i jeśli jakaś podła kontuzja nie pokrzyżuje planów to mam nadzieję, że się spotkamy i poznamy :)
W razie problemów z dotarciem/powrotem służę informacjami na temat dojazdów na trasie Szczecin<->Kołobrzeg (pkp,pks,busy) a także noclegiem (mieszkam w Śródmieściu).
kaktus
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ