Bieg na 23 piętro
- wese
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przed chwilą wrciłem z tego zakręconego na maksa biegu.Start opóżniono o 30 minut bo któś ważny z czołowki nie dojechal .Pozatym falstartem bieg niesamowity, po przebiegnieciu 10 pieter braklo powietrza w plucach za ostro zaczolem i to dlatego czas jak na pierwszy raz w miare dobry 2:38,ile mial zwyciezca nie wiem po zejsciu na dol odrazu odjechalem odjechalem .
wese
-
- Stary Wyga
No super, tylko ile ma wzrostu to piętro? Ja dawno temu wbiegałem na wieżę kościoła mariackiego w Gdańsku, o ile dobrze pamiętem - 78m w niecałe 2 minuty. Ale najciekawsze były miny turystów na szczycie po ujrzeniu mnie na finiszu 

- tomjad
- Dyskutant
co daje 85 metrow prosto w gore :], wyniki sa na ONET
http://sport.onet.pl/1020282,0,0,wia,84 ... plina.html - tutaj skrocona wersja wynikow, jak ktos znajdzie calosc to prosze o linka :] - a co do biegania na boso to ciekawe, trzeba by sprobowac - bo w butach sie slizgalem jak nienormalny :/
http://sport.onet.pl/1020282,0,0,wia,84 ... plina.html - tutaj skrocona wersja wynikow, jak ktos znajdzie calosc to prosze o linka :] - a co do biegania na boso to ciekawe, trzeba by sprobowac - bo w butach sie slizgalem jak nienormalny :/
There are no impossible dreams :D
-
- Stary Wyga
Czasy niesamowite, to chyba przez brak butów - lżej było nogi unosić do góry;).
Wśród dziewczyn miałbym szansę być pierwszy
A wiesz ile mniej więcej ludzi startowało? Start jak rozumiem był masowy?
Wśród dziewczyn miałbym szansę być pierwszy

A wiesz ile mniej więcej ludzi startowało? Start jak rozumiem był masowy?
- tomjad
- Dyskutant
nie no - start masowy to nie byl 
jakos sobie nie moge wyobrazic gdy 220 osob ustawia sie na jednej lini startu i probuje sie wepchnac na 23 pietro :D - startowano co 20 sekund, a czolowka jeszcze jakos tak szerzej - oglnie calkiem milo :]

jakos sobie nie moge wyobrazic gdy 220 osob ustawia sie na jednej lini startu i probuje sie wepchnac na 23 pietro :D - startowano co 20 sekund, a czolowka jeszcze jakos tak szerzej - oglnie calkiem milo :]
-
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję wszystkim a szczególnie Jurkowi i Tomkowi. To w końcu biegacze górscy.
Szkoda,że Jarkowsky nie pojechał. Może by się zakręcił gdzieś w czołówce.
Sam chętnie zobaczę komplente wyniki.
Szkoda,że Jarkowsky nie pojechał. Może by się zakręcił gdzieś w czołówce.
Sam chętnie zobaczę komplente wyniki.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja rok temu zaliczyłem 2:20. W tym było coś koło 2:38. Cóż starość nie radość. Rok temu wyniki ukazały się pierwsze na psb-biegi. Pewnie jutro już będą
wirek
- tomjad
- Dyskutant
chyba nie wszyscy - bo chociaz zwyciescy nie widzialem na innego typu zawodach to np Jerzy Zawierucha jest najlepszym biegaczem gorskim w Polsce - a i na plaskich dystansach mu sie zdarza startowac, podobnie Tomasz Klisz 

-
- Zaprawiony W Bojach
Tegoroczny zwycięsca "Złotych Schodów" i posiadacz rekordu trasy Jarosław Łazarowicz wypowiadał się po biegu w lokalnej telewizji wrocławskiej i powiedział, że nie startuje już w innych imprezach tylko w biegach po schodach. Zaczynał jako biegacz górski, ale widać i tu potrzebna jest specjalizacja
wirek