Puchar Maratonu Warszawskiego
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Jest tutaj.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Właśnie a propos nagród za puchar MW to właśnie przypomniało mi się, że trzeba wysłać moje dane... Czy ktoś coś wie na temat zakończenia imprezy - tzn. czy się odbyła?
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Zgadza się Romku
oursy zapadają w sen, ale tej zimowiosny męczą się i nie mogą zasnąć... Z tego co pamiętam zakonczenie Pucharu MW miało nastąpić po biegu niepodległości (ale chyba nie nastąpiło?) - ja niestety w tym czasie usilnie poszukiwałem mojego samochodu, ale mimo wszystko coś powinienem się o tym dowiedzieć?

- Pit
- Zaprawiony W Bojach
emte niby miałem dość często na oku po biegu niepodległości ale imprezy też nie zauważyłem. A dane wysłałem ale nie sprawdzałem na koncie czy juz moje 70 złotych przypłyneło.
Może by zrobić zakończenie w ostatnią niedziele marca gdy się zacznie nowy puchar?
Może by zrobić zakończenie w ostatnią niedziele marca gdy się zacznie nowy puchar?
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Poza tym że zaglądam na strone MW to nie mam jakoś dostępu do informacji. Ze strony się niczego nie da dowiedzieć a tylko sobie zażartowałem z tym przysżłorocznym pucharem. Wydaje mi się, że Adam Rogala wspomniał iż planują w przyszłym roku też rozegrać puchar. Ale o formule, terminach to pewnie dużo za wczesnie by się coś dowiedzieć. Jeśli się może spotkamy z emte np przy okazji półmaratonu młocińskiego zimowego to można będzie pogadać.
biec goniąc marzenia
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Jak tu już się chwaliłem wyjeżdżam do Paryża na 5 tygodni - przydałoby się trochę kasy, żeby poszaleć - no i w moim budżecie przewidziałem poważny udział procentowy mojej nagrody finansowej za Puchar MW. Zaczynam się coraz bardziej niepokoić, że nie poszaleję - powód prosty: pieniędzy wciąż nie ma na koncie, nie wiem czy w ogóle wyjazdu nie odwołam...
-
- Zaprawiony W Bojach
no, myślałem, że zakończenie tego pucharu to już zamknięta karta histiorii.
Ale nie martw się, moge udzielić ci pożyczki - tylko 3% dziennie.
Ale nie martw się, moge udzielić ci pożyczki - tylko 3% dziennie.
ENTRE.PL Team
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
wiedziałem, że będziesz miał PAweł coś do powiedzenia z ramienia orgów .... a z pożyczką zrobię wyliczenie i porównam wszystkie oferty kredytowe 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A próbowałes się jakoś dowiedzieć? Przez telefon na przykład? Ciekawe, czy Jacek Gardener dostał?
-
- Zaprawiony W Bojach
z ramienia orgów powiadasz?
Przyznam (zupełnie szczerze), że to raczej jakieś niedopatrzenie więc radziłbym jednak posłuchać rady Fredzia.
Przyznam (zupełnie szczerze), że to raczej jakieś niedopatrzenie więc radziłbym jednak posłuchać rady Fredzia.
ENTRE.PL Team
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Trochę tu sobie żartuję jak wiecie i też traktuję to jako niedopatrzenie... z punktu widzenia organizatora to na pewno jakieś groszowe sprawy, a tu przeciez trzeba opracować strategię w kierunku największego maratonu w Europie a może i na świecie. Oczywiście żebym nie został źle zrozumiany - jestem jak najbardziej zwolennikiem MW i Pucharu MW. I jako zwolennik tych imprez życzyłbym sobie żeby nie stał się kolejnym maratonem dla mas (a tu już Janek ostrzega nas przed ich zgubnym wpływem w stopce), gdzie przez 30km musimy się tłoczyć w tłumie i stawać jak jest zakręt. Zawody biegowe są fajne póki spotykamy tam znajomych, możemy pogadać itp. I tak we Francji gdzie bieganie rekreacyjne się bardzo spopularyzowało w ostatnich latach, każdy lokalny bieg liczy sobie kilkuset startujących. Wyzwoliło to niesamowity wysyp małych biegów i pojawiły się cykle biegów "zielonych", biegów crossowych, biegów asfaltowych, na bieżni, orientacja, górskie, traitlon itp itd. Co tydzień masz do wyboru wiele imprez i ze znajomymi się możesz umówić gdzie chcecie pobiec. Także oby MW pozostał takim sympatycznym lokalnym biegiem do powiedzmy 3tys biegaczy, a Puchar MW przenosił się z parku do parku....