Piszę tutaj, bo niezbyt wiem gdzie umieścić tę informację. Gdyby ktoś był zainteresowany:
17.08.2003 w Borównie kilkanaście kilometrów pod Bydgoszczą odbędą się zawody na dystansie 750m pływanie, 20km rower, 5km bieg.
Zainteresowanym mogę podesłać więcej szczegółów na priva
triathlon- Borówno k/Bydgoszczy
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- danielEm
- Wyga
Bardzo fajna sprawa z tym, że nie mam roweru szosowego. Cztery lata temu (gdy byłem na stażu we Francji) wziąłem udział w podobnej imprezie. Kompletnie nie przygotowany wystartowałem w mini-triatlonie (ok.400m pływania, ok.16km rowerem górskim w terenie i ok.4km biegu). Ukończyło 45 osób, ja byłem 15. "Dostałem" tylko 10 min. od zwycięzcy (wyczynowy biegacz-osiągnął wynik 53min z groszami a ja 1h03min...) Takich zakwasów łydek (przez3-4dni) nie miałem nigdy przedtem ani potem i mam nadzieję więcej nie mieć. Ale był to wynik braku przygotowania (tzn. bieganie z rana co 2-3 dni po 4-5km, bez jazdy na rowerze ani pływania). Ale chciałbym jeszcze kiedyś coś takiego przeżyć, może dłuższy dystans?
Daniel M. :-)
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To może lepsze miejsce na tę informacje, bo w cześci ULTRA zadałam pytanie o ten triatlon i gdybym nie przeczytała wątku o bieganiu w Bydgoszczy dalej bym nic nie wiwdziała. Dzieki Marcinie!