III Bieg Uliczny Św. Jakuba 1OKM
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Odbędzie się 2003-07-26
START o godzinie 18:00
Start i meta na Placu Pokoju. Bieg odbędzie się w centrum Lęborka. Trasa atestowana przez PZLA. Do startu dopuszczenie zostaną zawodnicy, którzy ukończyli 16 rok życia i posiadają aktualne badania lekarskie oraz wniosą opłatę startową w wysokości 10 złotych. Zgłoszenia w dniu zawodów od godziny 15:00 w Biurze Zawodów w holu Urząd Miejskiego (ul. Armii Krajowej 14). Organizator zapewnia bezpłatne noclegi. Zgłoszenia przyjmuje dyrektor biegu do 25 lipca. Klasyfikacje: generalna kobiet i mężczyzn oraz w kategoriach wiekowych: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, powyżej 60. Nagrody pieniężne dla pierwszych 6-ciu kobiet i mężczyzn w klasyfikacji generalnej. Dodatkowo w kategoriach wiekowych kobiet i mężczyzn zawodnicy otrzymują puchary za 1, 2 i 3 miejsce. Wszyscy uczestnicy otrzymają medal, dyplom, koszulkę oraz posiłek po biegu. Uroczyste wręczenie nagród nastąpi o godzine 20:00 na scenie przy Placu PokojU.
Otwieram temat. Wybieram się.
Kto jedzie i jak?
Pozdrawiam. Zapraszam. Kazig.
PS Na 18-stą nie zaśpię.
Dodatkowo prosze o informacje w sprawie Biegu Św. Dominika, czy ktoś biegnie, ja na pewno jestem chętny czy to no biegm czy nawet na podglądanie, choć przyznam, że nie wiem, czy przypradkiem w tych godzinach nie pracuje.
(Edited by Kazig at 4:44 pm on July 21, 2003)
START o godzinie 18:00
Start i meta na Placu Pokoju. Bieg odbędzie się w centrum Lęborka. Trasa atestowana przez PZLA. Do startu dopuszczenie zostaną zawodnicy, którzy ukończyli 16 rok życia i posiadają aktualne badania lekarskie oraz wniosą opłatę startową w wysokości 10 złotych. Zgłoszenia w dniu zawodów od godziny 15:00 w Biurze Zawodów w holu Urząd Miejskiego (ul. Armii Krajowej 14). Organizator zapewnia bezpłatne noclegi. Zgłoszenia przyjmuje dyrektor biegu do 25 lipca. Klasyfikacje: generalna kobiet i mężczyzn oraz w kategoriach wiekowych: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, powyżej 60. Nagrody pieniężne dla pierwszych 6-ciu kobiet i mężczyzn w klasyfikacji generalnej. Dodatkowo w kategoriach wiekowych kobiet i mężczyzn zawodnicy otrzymują puchary za 1, 2 i 3 miejsce. Wszyscy uczestnicy otrzymają medal, dyplom, koszulkę oraz posiłek po biegu. Uroczyste wręczenie nagród nastąpi o godzine 20:00 na scenie przy Placu PokojU.
Otwieram temat. Wybieram się.
Kto jedzie i jak?
Pozdrawiam. Zapraszam. Kazig.
PS Na 18-stą nie zaśpię.
Dodatkowo prosze o informacje w sprawie Biegu Św. Dominika, czy ktoś biegnie, ja na pewno jestem chętny czy to no biegm czy nawet na podglądanie, choć przyznam, że nie wiem, czy przypradkiem w tych godzinach nie pracuje.
(Edited by Kazig at 4:44 pm on July 21, 2003)
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja bym tez sie chetnie wybral,
czy ktos z GT jedzie samochodem i ma wolne miejsce (dorzuce sie oczywiscie do benzyny)
na Dominiku tez bym z przyjemnoscia wystartowal ale moze sie tak zdarzyc ze nie bede mogl:(
czy ktos z GT jedzie samochodem i ma wolne miejsce (dorzuce sie oczywiscie do benzyny)
na Dominiku tez bym z przyjemnoscia wystartowal ale moze sie tak zdarzyc ze nie bede mogl:(
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Ja do Lęborka nie jadę. Stwierdziłem, że na obecnym etapie przygotowań start na 10km nie ma sensu.
Za to koniecznie startuję w biegu św Dominika.
Co roku jest tam klasyfikacja drużynowa. Czy to oznacza, że mamy już 3 osoby w drużynie? Masiulis, Kaziq i ja? Kto jeszcze?
Za to koniecznie startuję w biegu św Dominika.
Co roku jest tam klasyfikacja drużynowa. Czy to oznacza, że mamy już 3 osoby w drużynie? Masiulis, Kaziq i ja? Kto jeszcze?
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no i bieglismy - Kazig, Tomek (nieaktywny na forum) i ja
dluzsza relacje bedzie wkrotce na stronie
tak po krotce:
obsada - Gladki, Poblocki, Pelo, Gajdus, Klein, paru zawodnikow ze wschodu
organizacja na 5+
sprawne zapisy, szatnie, lazienki, koszulka, medal, woda itd.
uczestnikow ok 150
pogoda - rowno ze strzalem startera zaczelo padac
ale to jeszcze nic - potem byla istna ulewa:)
mimo to bieglo sie dobrze, Kazig zrobil zyciowke (38 z hakiem), Tomek ok 40 min, ja 42:30
a teraz chyba najwazniejsze:) - Kazig twierdzi ze na starcie zaczepila go MacGor!!!!!!!!:)
(Edited by Masiulis at 10:19 pm on July 26, 2003)
dluzsza relacje bedzie wkrotce na stronie
tak po krotce:
obsada - Gladki, Poblocki, Pelo, Gajdus, Klein, paru zawodnikow ze wschodu
organizacja na 5+
sprawne zapisy, szatnie, lazienki, koszulka, medal, woda itd.
uczestnikow ok 150
pogoda - rowno ze strzalem startera zaczelo padac
ale to jeszcze nic - potem byla istna ulewa:)
mimo to bieglo sie dobrze, Kazig zrobil zyciowke (38 z hakiem), Tomek ok 40 min, ja 42:30
a teraz chyba najwazniejsze:) - Kazig twierdzi ze na starcie zaczepila go MacGor!!!!!!!!:)
(Edited by Masiulis at 10:19 pm on July 26, 2003)
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja nie twierdzę - jestem pewnien. Stoje sobie zaczajony, z palcem przygotowanym na polarze, gotowy do startu, jak kot do skoku, a tu nagle czuję, że szczypie mnie za koszulkę, jakaś aktrakcyjna niewiasta. z poczatku myślałem, że mi się to śni, ale po paru sekundach poznałem. Nie mogliśmy się spotkać w bardziej niedogodnej chwili, bo raptem 3 sek. potem wystrzelił pistolet i Kazig i MacGor...Potem na trasie Kazig już nie strzelał za to tak na 3km(?) wystrzeliła przedemną MacGor i tyle ją widziałem... 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No to ja wam gratuluje i gratuluje tez MacGor, ktora odstawila naszych trojmiejskich reprezentantow.
Ha, ja czulem, ze Kazig znowu z zyciowka wroci. Kiedy dzwonil do mnie w piatek wieczorem czulem, ze w Leborku znow wyszarpie jakis niezly wynik.
(Edited by DaB at 7:47 am on July 28, 2003)
Ha, ja czulem, ze Kazig znowu z zyciowka wroci. Kiedy dzwonil do mnie w piatek wieczorem czulem, ze w Leborku znow wyszarpie jakis niezly wynik.
(Edited by DaB at 7:47 am on July 28, 2003)
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
relacja Kaziga z tego biegu
przepraszam ze dopiero teraz, Kazig przyslal ja zaraz po biegu ale nie milem czasu jej wczesniej umiescic
przepraszam ze dopiero teraz, Kazig przyslal ja zaraz po biegu ale nie milem czasu jej wczesniej umiescic
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki Karol!
Chciałbym jeszcz tylko dodać, że ustanowiłem nowy HRmax.
Od teraz jest to 198 uderzeń.
(Edited by Kazig at 10:59 pm on Aug. 5, 2003)
Chciałbym jeszcz tylko dodać, że ustanowiłem nowy HRmax.
Od teraz jest to 198 uderzeń.
(Edited by Kazig at 10:59 pm on Aug. 5, 2003)
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
Miło było Cię poznać Kazig, szukałam Ciebie i GT po biegu, ale niestety zniknęliście. Kiedy Cię zaczepiłam przed startem byłeś tak skoncentrowany, że byłam pewna, że nie wiesz kto, co, jakie bieganie.pl... Następnym razem pogadamy podczas biegu. Za rok.
Pozdrawiam pozostałych forumowiczów, z którymi biegłam -szkoda, że nie mogliśmy się poznać.
Pozdrawiam pozostałych forumowiczów, z którymi biegłam -szkoda, że nie mogliśmy się poznać.
[b]szuuu[/b]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dlaczego od razu za rok? Moje palce szukają imprez biegowych w całej Polsze, więc kto wie?
Mnie również było miło. Wypytywali mnie o Ciebie po biegu.
Po biegu musiałem szybko uciekać do "wleka"
Mnie również było miło. Wypytywali mnie o Ciebie po biegu.

Po biegu musiałem szybko uciekać do "wleka"