Bank of America Chicago Marathon 2016

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
rufuz

Nieprzeczytany post

ruszyły zapisy na razie z kwalifikacji
jako, ze nie wylosowali mnie na NY to "polecę" jednak w Chicago, w sumie juz czwarty raz.

https://www.chicagomarathon.com/
PKO
Sghjwo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52 min
Życiówka w maratonie: 4:15:12

Nieprzeczytany post

Mam takie pytanie dla lepiej obeznanych w temacie.
Czesto w biegach biora udzial zespoly. Czy jest jakas procedura lub wymagania zeby taki zespol stworzyc?
Mozan zgloscic sie do losowania jako zespol i jak to zrobic?
rufuz

Nieprzeczytany post

ja sie juz zapisałem na Chicago, mam kwalifikacje z zeszłego Chicago. Hotel tez juz zarezerwowałem w Chicago, niedaleko Grant Park czyli tam gdzie jest start :ble: A bilety jakie sa teraz tanie :szok: Jak co roku tak tez i w tym po maratonie mam zaplanowany tour po USA. Tym razem polecimy na Florydę do Miami a potem z Miami powrot przez Londyn.
Sghjwo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak poszukujac przepisow i wiadomosci o mozliwosci zarejestroania teamu, znalazelm taki punkt w regulaminie
Event day
...
•The use of video devices, cell phones, computers, cameras or any similar devices by participants while in the event is prohibited
a na biegach moznaby na palcach policzyc tych ktorzy biegna bez telefonu. Domyslam sie ze chodzi o robienie zdjec lub video, a nie rejestrowanie czasu i drogi, ale dlaczego nie wolno?
rufuz

Nieprzeczytany post

to ze względu na bezpieczeństwo i nie dziwie sie, bo po serii rożnych zamachów w tym w Bostonie ryzyko trzeba minimalizować jak najbliżej zera. Tym samym ja czuje sie tez bezpieczniej.
Sghjwo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ruszyly juz tez zapisa na loterie.

Odnosnie mojego pytania o team, to juz nieaktualne.
Dostalem email od organizatora, ze w systemie loterii to nie jest mozliwe.
Pozostaje "run for charity" lub "tour operator".
A dalbym ..... uciac ze gdzies o tym czytalem :(
rufuz

Nieprzeczytany post

ja dostalem maila, ze moja kandydatura zostala zatwierdzona :ble: Wiec jestem juz pewnie na liscie startowej. W sumie za miesiac mam maraton w Hamburgu ale treningi robie juz pod majowy bieg ultra trial: duzo mocnych krossow itd Moze po drodze zyskam nieco na sile biegowej, ktorej czesto mi brakowalo :bleble:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ