ruszyły zapisy na razie z kwalifikacji
jako, ze nie wylosowali mnie na NY to "polecę" jednak w Chicago, w sumie juz czwarty raz.
https://www.chicagomarathon.com/
Bank of America Chicago Marathon 2016
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52 min
- Życiówka w maratonie: 4:15:12
Mam takie pytanie dla lepiej obeznanych w temacie.
Czesto w biegach biora udzial zespoly. Czy jest jakas procedura lub wymagania zeby taki zespol stworzyc?
Mozan zgloscic sie do losowania jako zespol i jak to zrobic?
Czesto w biegach biora udzial zespoly. Czy jest jakas procedura lub wymagania zeby taki zespol stworzyc?
Mozan zgloscic sie do losowania jako zespol i jak to zrobic?
ja sie juz zapisałem na Chicago, mam kwalifikacje z zeszłego Chicago. Hotel tez juz zarezerwowałem w Chicago, niedaleko Grant Park czyli tam gdzie jest start
A bilety jakie sa teraz tanie
Jak co roku tak tez i w tym po maratonie mam zaplanowany tour po USA. Tym razem polecimy na Florydę do Miami a potem z Miami powrot przez Londyn.

-
- Zaprawiony W Bojach
Tak poszukujac przepisow i wiadomosci o mozliwosci zarejestroania teamu, znalazelm taki punkt w regulaminie
a na biegach moznaby na palcach policzyc tych ktorzy biegna bez telefonu. Domyslam sie ze chodzi o robienie zdjec lub video, a nie rejestrowanie czasu i drogi, ale dlaczego nie wolno?Event day
...
•The use of video devices, cell phones, computers, cameras or any similar devices by participants while in the event is prohibited
to ze względu na bezpieczeństwo i nie dziwie sie, bo po serii rożnych zamachów w tym w Bostonie ryzyko trzeba minimalizować jak najbliżej zera. Tym samym ja czuje sie tez bezpieczniej.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ruszyly juz tez zapisa na loterie.
Odnosnie mojego pytania o team, to juz nieaktualne.
Dostalem email od organizatora, ze w systemie loterii to nie jest mozliwe.
Pozostaje "run for charity" lub "tour operator".
A dalbym ..... uciac ze gdzies o tym czytalem
Odnosnie mojego pytania o team, to juz nieaktualne.
Dostalem email od organizatora, ze w systemie loterii to nie jest mozliwe.
Pozostaje "run for charity" lub "tour operator".
A dalbym ..... uciac ze gdzies o tym czytalem

ja dostalem maila, ze moja kandydatura zostala zatwierdzona
Wiec jestem juz pewnie na liscie startowej. W sumie za miesiac mam maraton w Hamburgu ale treningi robie juz pod majowy bieg ultra trial: duzo mocnych krossow itd Moze po drodze zyskam nieco na sile biegowej, ktorej czesto mi brakowalo