To już ostatni dzwonek, byście mogli skorzystać z promocji na zakup pakietów startowych na ORLEN Warsaw Maraton. Rabaty dostępne są tylko do końca lutego, więc pośpieszcie się. Szczegóły znajdziecie na: www.orlenmarathon.pl

Przemku, już tłumaczymy.PrzemekC pisze:Orlen Maraton - nie podali info , co będzie w pakiecie startowym ... więc czekałem nie płacąc i chcąc zdecydować czy biorę sam numer, czy pakiet. Teraz okazuje się, że wiele osób wykupiło w ciemno pakiety i już się skończyły - gdzie NIE WIADOMO co ma w nich byćpomijam to, że nie jest znana trasa i ktoś mógł się nie zapisać bo po prostu na to czekał. Kilka godzin(!) przed wyczerpaniem pakietów piszecie o tym? Bo teraz już jest info, że się zakończyły.
ORLEN WARSAW MARATHON czy naprawdę uważasz, że to jest profesjonalne podejście? Jak ktoś nie kupił jeszcze pakietu premium to NIE DLATEGO, ZE SIĘ WAHAŁ TYLKO CZEKAŁ NA TO CO ZAOFERUJECIE. jak uważacie, że wszystko jest !@#$% bo i tak stado ludzi wykupi to w ciemno to brawo. z waszego punktu widzenia będzie ok, a z marketingowego .... no cóż . Chyba za rok zmienię maraton. Rok temu przysłużył się wam spalony most bo wyszłoby że zwlekacie z trasą bo jej nie potraficie podać(wtedy było tłumaczenie że ją musicie zmienić ze względu na most) - czy to standard na świecie 2 miesiące przed biegiem nie znana jest trasa? ORLEN MARATHON odpowiedz skoro wpisujesz się na forum dyskusyjnym. To nie słup ogłoszeniowy, tylko miejsce na dyskusję.
W regulaminie widniał zapis o liczbie 8000 pakietów. Ja zapisywałem się kilka dni po tym jak informowaliście o wyczerpaniu pakietów premium, otrzymałem nr startowy ponad 6300. Liczba pakietów nie zgadzała się z tym co było zapisane w regulaminie. Teraz zmieniliście w regulaminie liczbę pakietów na 5000. Nie zmienia się reguł w trakcie gry. Nie mydlcie oczu ludziom pisząc o ekspresowym wykupieniu pakietów skoro nie zapewniliście ich w regulaminowej ilości.ORLEN Warsaw Marathon pisze:Po naszej informacji o tym, że pozostało już niewiele pakietów, biegacze zmobilizowali się i w ekspresowym tempie wykupili pozostałą ilość.