nie widziałem, żeby ten temat był poruszany (ale może jestem slepy?)
oto link do regulaminu http://www.skoczow.pl/imprezy/regulamin_cross.php3
polecam ten beg wszystkim, bo jest to w moim mieście (pogórze, to sołectwo w gminie skoczów) :)
pogórze
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Masz zamiar zaliczyć Mysłowice, Pogórze i Łodygowice 

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- arturro
- Stary Wyga
dejw
pisałem Ci już, że nie mam nawet co o tym marzyć, poieważ ruszam w trasę moim słynnym pojazdem kosmicznym i stanie się cud, jak on doleci w ogóle do mysłowic. ale jakby była taka mozliwość, to dlaczego nie? ostatni weekend mojego urlopu, więc czemu nie zaszaleć! znajac charakter naszej pracy, to następny start zalicze za rok - na następnym urlopie :(
pisałem Ci już, że nie mam nawet co o tym marzyć, poieważ ruszam w trasę moim słynnym pojazdem kosmicznym i stanie się cud, jak on doleci w ogóle do mysłowic. ale jakby była taka mozliwość, to dlaczego nie? ostatni weekend mojego urlopu, więc czemu nie zaszaleć! znajac charakter naszej pracy, to następny start zalicze za rok - na następnym urlopie :(
pozdrawiam
- stasiar
- Wyga
W takim razie do zobaczenia Dawidku & arturro w Pogórzu i ..oby nie padało jak kiedyś ale ..mam nadzieję że PAN armata nei zawiedzie!-:)
udanego biegu!
ps- pamietam jak w roku 2001 podano nam "dziwne" wyniki np. zaowdnik X miał czas 45 min i ...89 sek, Y -48 min : ...95 sek! mam nadzieję ze juz ten "drobny" mankamnet wyeliminowano!-:)
udanego biegu!
ps- pamietam jak w roku 2001 podano nam "dziwne" wyniki np. zaowdnik X miał czas 45 min i ...89 sek, Y -48 min : ...95 sek! mam nadzieję ze juz ten "drobny" mankamnet wyeliminowano!-:)
Stasiar (Jans)
Jan Stasiczek
redaktor www.maratonypolskie.pl
Jan Stasiczek
redaktor www.maratonypolskie.pl
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
Stasiar- źle nas zrozumiałeś, dzis biegamy tylko Cross Mysława 

[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )