łodygowice 10 km 22 czerwca

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
arturro
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

na biegu fiata zauważyłem plakat, w którym opisany był nowy bieg na 10 km. poszukałem w necie i znalazłem link.
czy ktoś się tam wybiera? wiem, że to jest jeden dzień po mysławie i po pogórzu, ale ja to potraktuję jako trening.
dla starych wyjadaczy, to szansa wykoszenia nagród, bo nie sądzę, żeby tak się zjechała jakaś spejalna ekpia (ale mogę się mylić)   :)
http://www.lodygowice.org.pl/bieg/?s=index
pozdrawiam
PKO
Awatar użytkownika
Jarek Gniewek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy to jest Puchar "naszego Czasu" organizowany przez parafie łodygowicką? Jeżeli tak to powiem Ci że to nie jest wcale nowy bieg. Owszem mieli chyba roczną albo nawet dwuroczną przerwę, ale startowałem już tam 2 razy. Mało ludzi o tym biegu wie bo jest mało rozleklamowanym biegiem.
Chyba tam będe bo w sobotę mam egzamin i nie mogę biegać w Myslovitzach więc w niedziele jako młody (nie stary) wyjadacz se startnę.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
 właśnie dzięki mojemu umysłowi".
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arturro - rzeczywiscie, kusząca propozycja, jesli bedzie wolne w pracy i jakaś tam jeszcze siła po Mysłowicach to może sie skusze :hej:
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
Awatar użytkownika
arturro
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

dejw, znasz moja opinię na temat biegania   :)
gdybym miał jeszcze lepszego pojazda, to pewnie bym obrócił na pogórze, ale niestety ........
ja mam wolne, więc korzystam  :)
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dawidek zauważyłeś,że będzie także mecz KSIĘŻA-POLICJANCI? :)
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chyba tylko ja sam z forum dotarłem do Łodygowic :taktak: To juz mój drugi weekend w tym miesiącu, ze startuje zarówno w sobotę jak i w niedziele :spoko: I znowu nie załuje.
"Wiejska" impreza w Łodygowicach, połaczona z hucznym festynem i wieczornym koncertem "Perfectu" mogła sie podobać. Sporo małych niedociągnieć ( czasami denerwujących ) rekompensowała wsaniała trasa, a wspaniała bo cholernie trudna. Wiadomo - to był Crooss i mimo iż tylko pewien niedługi odcinek przebiegał po kaministych szutrach ( reszat asfalt ), trudnosc polegała na wielu bardzo długich i stromych podbiegach i jeszcze gorszych zbiegach. Ale mi sie to przeciez podoba - bieg tan mozna "od biedy" zaliczyć do górskich anglosaskich. Na trasie nie brakowało dobrych kibiców, szanowali nas, przed startem udzieliłem nawet wywiadu :)
Wystartowało może z 50-60 męzczyzn, dystans około 9,2 - 9,4 km - szkoda ze nie ma oficjalnej długosci trasy :(
Ogólnie to fajny bieg :hej: Wyniki wkrótce.
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
                                   ( Iz 40, 30-31 )
Awatar użytkownika
arturro
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

dwaidku wiesz, jak chciałem tam pojechać! ale wiesz również, jak wyglądałem na mysławie, więc nie było sensu się męczyć ...
szkoda  :(
pozdrawiam
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ