Bieg połgodzinny

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
MoKa
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

czy ktoś z formuowiczów brał udział w takim biegu??
chyba się wybiore na ta impreze, tak z ciekawości, masa ludzi biegajacych w kółko ; ))??
(bieg na stadionie)
taki kibic to ma problem- bo skąd tu wiedziedzieć kto ile przebiegł? ;)
PKO
Awatar użytkownika
danielEm
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Też bym chętnie coś takiego pobiegł, ale tak się składa, że jestem z drugiego końca Polski. A swoją drogą to można by było taki bieg zorganizować w Olsztynie, jest piękny stadion, oprawa, widoki, jeziora, miasteczko akademickie i w ogóle jest tu "piknie". A przy okazji można by było złamać jakieś....8km(???). Pozdrowienia dla MoKi.
Daniel M.    :-)
Awatar użytkownika
MoKa
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

hehe 8 km, myśle, że maksymalnie wyjdzie 6-6,5km, Strzelam:hej:.
Napisze jak było. Ja też jestem z tego samego konca polski, we wrocławiu jestem gościnnie, aczkolwiek to już 5 lat trwa ;)
Awatar użytkownika
shogun_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

byłem przed rokiem na tej imprezie. Muszę przyznać, że się trochę rozczarowałem, bo nie było żadnych nagród (same dyplomy - tylko dla najlepszych !), żadnego posiłku, i co najważniejsze straszny chaos organizacyjny - organizatorzy nie byli w stanie stwierdzić przez ponad godzinę końcowej kolejności na mecie - bardzo dużo osób składało reklamacje i miało pretensje. Ale może nauka nie poszła w las, i w tym roku będzie lepiej.
Po zakończeniu biegu najlepszym i najpopularniejszym pytaniem było: Jaki czas wykręciłeś ? Większość półprzytomnych z wysiłku (straszny upał) zawodników, potrzebowała dłuższej chwili aby stwierdzić, że wszyscy mieli taki sam czas.....  
Massoud
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Faktycznie,nie ma zadnych nagrod.A to dlatego,ze bieg na stadionie przy Sztabowej jest czescia wiekszej calosci o nazwie Otwarte Mistrzostwa Wroclawia.Nagrody sa i owszem,ale dla najlepszych po zakonczeniu calego cyklu.Wiecej informacji na pewno mozna znalezc na stronie omw.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ