Maraton Wrocław 27 kwietnia
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szukam taniego noclegu dla 2 osób...macie jakiegoś cynka gdzie przenocować prócz sali gimnastycznej? W hotelu pracowniczym może już nie być miejsc... Głównie chodzi mi o koszty.... pozdrawiam !
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Stary Wyga
Ja będę na pewno - to już mój 5 MW. Trasa w tym roku jest trochę pokręcona... dwie pętle, ale nie te same. Trochę obawiam się o jakość nawierzchni...
[b]G[/b]igan[b]T[/b]
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Neutrino... 100-krotne dzięki.. jest tylko problem natury naturalnej
Ponieważ możliwe ,że wezmę dziewczynę by zobaczyła pierwszy raz maraton i porobiła zdjęcia...hmmmm ale to jeszcze nic pewnego.. A Ty biegniesz?

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Stary Wyga
Trasa w tym roku jest o wiele bardziej atrakcyjna. Biegniemy jedną pętle, tyle że dwukrotnie przebiega ona przez rynek. Według organizartorów: "95% trasy Maratonu posiada nawierzchnię asfaltową, a 5% nawierzchnię z kostki granitowej". Druga część trasy to lekko zmodyfikowana zeszłoroczna pętla, jej stan nawierzchni jest dobry. Pierwszą znam tylko częściowo, dlatego wskoczę dziś na rower i zobaczę dokładnie jaki jest jej stan i dam znać.
-
- Stary Wyga
Arti jeśli chodzi o dziewczynę, to nie ma problemów, ja mogę jedną noc zdrzemnąć się u kumpli lub koleżanek w pokoju obok. Dostaniecie, więc jedno pomieszczenie dla siebie. Co prawda jest ono małe, ale bez problemów się zmieścicie. Nie mógłbym sobie odmówić uczestnictwa w maratoniku, dlatego na pewno pojawię się na jego starcie, chociaż ostatnio dręczą mnie różne dolegliwości. Żeby się zmobilizować, wpłaciłem opłatę startową i teraz nie ma już odwrotu.