Podziękowania

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
gawel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W tym miejscu chciałbym serdecznie podziękować organizatorom wspaniałej imprezy! Był to mój pierwszy maraton i bawiłem się znakomicie! Wielkie gratulacje i pozdrowienia!
[url]http://www.napieraj.pl[/url]
New Balance but biegowy
Grzes_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Po  okrzykach i śpiewie jesteśmy bardziej zachrypnięci niż po najlepszym weselu. Generalnie po takiej zabawie rządamy takiego samego maratonu za rok. To może być coroczne doskonałe zakończenie sezonu. DZIĘKI MARKU T. I SPÓŁKA!!!!  
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

DZIĘKUJE !
Awatar użytkownika
Ultimus
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jestem pełen podziwu i uznania dla organizatorów 24MW :), trasa okazała się wspaniała i zachęcała do ciągłego biegu, troszkę ciemno w parku ale ta piękna fontanna :), zrobilem okolo 30 fotek jak tylko wywolam pojawia sie na mojej nowej stronie i w maratonach.

A jeszcze jedno ci którzy nieskorzystali z noclegu w ośrodku monaru niech żałują, było nas tam 6 :P, rozmawialiśmy do 2 w nocy ale nam czas przesuneli więc wyszlo do 1 :)
--------------------------------------
To boldly go where no one has gone before.
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

11 razy na tak. Do zobaczenia za rok.
Awatar użytkownika
byku
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

D Z I E K I     B A R D Z O !!!!!! Czulem sie jak w domu,w przenosni i doslownie /dlugosc jednego okrazenia{3650 m} byla identyczna z dlugoscia okrazenia Blon Krakowskich gdzie bardzo czesto trenuje/
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url]                                               Pozdrawiam   [b]> ;^ /)[/b]
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To by³o naprawdê niesamowite prze¿ycie. Ca³y czas chcia³o mi siê ¶miaæ do wszystkich dooko³a i mia³am ochotê skakaæ do góry, ¿e tak jest fajnie :) Nawet ta ulewa nie zdo³a³a popsuæ mi rado¶ci z biegu: z daszka czapki la³y mi siê strugi wody, w butach chlupa³o przy ka¿dym kroku - ale czad!!
To bardzo cenne, ¿e trasa zosta³a poprowadzona po krótkich pêtlach. Dziêki temu nawet tacy maruderzy jak ja mieli szansê biec w towarzystwie lepszych od siebie. To bardzo motywowa³o do dalszego wysi³ku.
Za te wszystkie prze¿ycia dziêkujê raz jeszcze organizatorom :) To by³ kawa³ dobrej, bardzo profesjonalnej roboty. ¦wietnie siê bawi³am i ju¿ nie mogê siê doczekaæ nastêpnego Maratonu Warszawskiego.

Pozdrowienia i u¶ciski dla Cewunety (odezwij siê i napisz ile pêtli ukoñczy³a¶ :) ), dla Barta - mam nadziejê, ¿e uda³o Ci siê ukoñczyæ maraton :) - i dla Kociemby :)
Michal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chociaż kolano pozwoliło mi tylko na trzy kółka, nie ma wątpliwości że było pięknie.
"Szarża na rynek"  - to mi się podoba.
Wielkie dzięki.
Michał
Awatar użytkownika
Deck
Ekspert/Fizjologia

Nieprzeczytany post

Po raz kolejny okazalo sie ze jak Polak chce to potrafi!!! Strasznie sie ciesze ze moglem w tym uczestniczyc, a przy okazji zrobic zyciowke!!!
kto biega ten nie lebiega
ENTRE.PL Team
SBBP.waw.pl
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziekujemy

Nie popadamy w samo zachwyt. Wiemy, ze popelnilismy cala mase bledów przy organizacji.

Przepraszamy za wszystko co powodowalo Wasza irytacje. Przepraszamy zziebnietych za opóznienie startu, przepraszamy za brak oznaczen kilometrów na trasie. Przepraszamy tez za wiele, wiele innych niedociagniec.

Maraton byl dla nas dużym doswiadczeniem i mozecie byc pewni, ze nastepne imprezy beda lepsze.
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
AMA
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Gratuluję i dziękuję.  Ja zaliczyłem pierwszy maraton, żona 1 kółko, synowie 2 i 1 kółko -- wszystkich trochę bolało i wszyscy jesteśmy zachwyceni atmosferą i pozytywną energią uczestników, kibiców i imprezy.  Do mety dotarłem jako jeden z ostatnich, mimo to byłem przywitany przez zadziwiajaco dużą grupę kibiców.  Dzięki.
[i] Andrzej M. [/i]
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dołączam się do podziękowań. To był najwyjątkowszy maraton w jakim brałem udział! Było super! Jeszcze raz wielkie dzięki, w takim biegu warto startować!
No i co mam tu teraz napisać? ;)
Awatar użytkownika
Dwarf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Emte podziękowalem osobiście na mecie. Dziękuje pozostałym organizatorom za pracę i współuczestnikom za wspólną zabawę.
Zabawa była świetna. W mojej pamięci ten maraton pozostanie na zawsze - był pierwszy. Przebieglem w dobrej formie. Czas jak na pierwszy start 3:37:57 też nie najgorszy. Jeszcze raz dzięki, gdyby nie MW nie pobiegłbym w tym roku maratonu (Poznań nie wypalił z powodów zdrowotnych). Miłe zwięczenie sezonu.
Dwarf
Awatar użytkownika
www chinapoland com
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Podziękowania wielkie dla organizatorów 24 MW.
Naszym skromnym zdaniem, zostało zrobione wszystko co było możliwe w tak krótkim czasie i przy takich środkach. Atmosfera super, atmosferyczne warunki mniej.
Sebastian i Robert
Sebastian
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to sentencja:

"Wszystko musi się zmienić, żeby wszystko zostało po staremu"

Pasuje do 24MW, nie?