Maraton Warszawski - konferencja prasowa
- emte
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Konferencja prasowa poprzedzająca 24. Maraton Warszawski 2002 Pamięci Marka Kotańskiego odbędzie się w dniu 17. września 2002 roku o godzinie 12.00 w „Ogródku Trójki” przy ulicy Myśliwieckiej 3/5/7 w Warszawie. Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy.
Marek T.
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Ale świetne miejsce! Niestety prawdopodobnie będę w tym czasie w pracy.
Rozumiem, że rzecznikiem prasowym imprezy będzie sam Emte?
Rozumiem, że rzecznikiem prasowym imprezy będzie sam Emte?
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Niezupełnie. W naszej sytuacji potrzebny jest raczej ktoś, kto nas uwiarygodni. Dlatego konferencję poprowadzi Przemek Babiarz. Będę go też namawiał na dalszą współpracę po konferencji. I druga sprawa - raczej do dziewczyn. Czy mogłybyście pomyśleć o zorganizowaniu jakiegoś poczęstunku na konferencję? Jakieś kanapki, kawa, coś w tym stylu. Niestety brać dziennikarska jest dość rozpuszczona i brak wyszynku potraktuje jak afront. Oczywiście wszelkie koszty z tym związane rozliczymy.
Marek T.
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Z pisma Dyrektora TVP3 Regionalna do organizatorów 24. MAratonu warszawskiego:
"...Mam przyjemność poinformować, że nasza antena podejmie się współpracy medialnej przy tym projekcie. W ramach patronatu proponujemy Państwu zamieszczenie relacji z maratonu w programach sportowych emitowanych na antenie Trójki oraz zaproszenie gościa do studia telewizyjnego..."
Również "Trójka" radiowa podjęła już decyzję na "tak" - czekam na faks.
"...Mam przyjemność poinformować, że nasza antena podejmie się współpracy medialnej przy tym projekcie. W ramach patronatu proponujemy Państwu zamieszczenie relacji z maratonu w programach sportowych emitowanych na antenie Trójki oraz zaproszenie gościa do studia telewizyjnego..."
Również "Trójka" radiowa podjęła już decyzję na "tak" - czekam na faks.
Marek T.
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Kto będzie jutro na konferencji? Tak czy inaczej musimy się spotkać, więc zachęcam do przyjścia. Pamiętajcie, że teraz, gdy mamy już pewny patronat medialny dwóch Trójek, wszystko jest w naszych rękach. Od tej chwili naprawdę nie wolno nam dać ciała.
Marek T.
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Jak dzieciaki będą na tyle mało zasmarkane, że będę mógł je wepchnąć do przedszkola, to będę.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
{emte} bravo! bardzo się z tego cieszę. Tam gdzie są media, tam i pojawiają się sponsorzy. Poza tym obecność mediów może sprawić, że łatwiej będzie organizować przyszłe edycje MW. A o tym Wam, nam przede wszystkim chodzi, aby impreza na trwale zagościła w biegowym kalendarzu. Bardzo bym się również ucieszył gdyby, krótka inforamacja pojawiła się w Teleexpresie.
Walczycie o ten maraton i z tego co obserwuje walkę tę wygrywacie. Uda się emte!
Walczycie o ten maraton i z tego co obserwuje walkę tę wygrywacie. Uda się emte!
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Ani przez chwilę nie miałem co do tego wątpliwości. I oczywiście masz rację, Kazig - tu nie chodzi o tegoroczny maraton, ale o kolejne. To ma być WIELKI maraton. I będzie. Aha, kupcie jutro Wyborczą - w dodatku Stołecznym będzie materiał o Maratonie.
Marek T.
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
Beeedeeeee :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
Będę.
Przed konferencją mam spotkanie z kimś z Gazety Wyborczej na ten temat. Znakiem tego może ich nie być lub działają dwukanałowo. Tym lepiej (że dwukanałowo).
(Edited by Ziut at 10:07 am on Sep. 17, 2002)
Przed konferencją mam spotkanie z kimś z Gazety Wyborczej na ten temat. Znakiem tego może ich nie być lub działają dwukanałowo. Tym lepiej (że dwukanałowo).
(Edited by Ziut at 10:07 am on Sep. 17, 2002)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:58:00
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Emte, nie trzymaj nas w niepewności, napisz jak było...
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Inni też byli. Napiszę wieczorem, bo teraz mam trochę telefonów do wykonania. Ale w skrócie - było dobrze - prasa, radio, telewizja. Mam jednak sygnały, że odbywa się regularne rycie pod naszą imprezą. Ryjący nie wiedzą jeszcze, że igrają z ogniem...
Marek T.