MARATON WARSZAWSKI
- emte
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Teraz już oficjalnie. W imieniu wszystkich, którzy włączyli się w organizację imprezy, zapraszamy do udziału w Maratonie Warszawskim 2002. Termin: 26. października br., start o godzinie 16.00 na Placu Zamkowym. Dystans: oczywiście 42,195 km. Imprezy towarzyszące: bieg na dystansie dowolnym, liczne konkursy dla biegaczy i widzów. Trasa: Stare i Nowe Miasto, potem Ogród Saski i Plac Piłsudskiego (pętle). Szczegóły, oficjalny regulamin, zgłoszenia - już wkrótce na stronie www.bieganie.pl/maratonwarszawski Zapraszamy, zapraszamy, zapraszamy!!!
Marek T.
-
- Zaprawiony W Bojach
Minęło zaledwie kilka godzin, a juz mamy pierwsze zgloszenia na specjalnie w tym celu stworzony adres mailwy maratonwarszawski@bieganie.pl
Pierwszym zawodnikiem zgloszonym oficjalnie do imprezy jest Adamm. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, żeby Adam wystartował z numerem "1". Prezydent Bush, jesli się zglosi pobiegnie z numerem "2".
Pierwszym zawodnikiem zgloszonym oficjalnie do imprezy jest Adamm. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu, żeby Adam wystartował z numerem "1". Prezydent Bush, jesli się zglosi pobiegnie z numerem "2".

ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Oficjalnie zgloszonych do imprezy (bez organizatorow i ich znajomych) jest w tej chwili 7. Biorąc pod uwagę, że informacja o maratonie poszla w swiat o 18.00 wczoraj, jest to moim zdaniem niezly rezultat.
Jak tak dalej pojdzie bedzie trzeba pomyslec o pojemnosci trasy i limicie uczestnikow. Czy rekord Berlina zostanie w tym roku pobity?
Jak tak dalej pojdzie bedzie trzeba pomyslec o pojemnosci trasy i limicie uczestnikow. Czy rekord Berlina zostanie w tym roku pobity?

ENTRE.PL Team
-
- Wyga
[2002-09-04] Ludzie, jesteście wspaniali !!!. Pokażcie swoim radnym , których jest tylu jak w żadnej innej światowej stolicy, że zapaleńcy mogą sami coś zrobić. To wstyd aby Warszawa nie miała profesjonalnego maratonu.
Spróbujecie skontaktować się z programem 3 Polskiego Radia. Tam jest również taki zapaleniec jak wy ,red. Henryk Sytner. Obecnie jest na wyjeździe rowerowym, ale jak wróci to na pewno wam pomoże.
Ja obiecuje , że jak będę mógł to stawie się na starcie. (ziebol)
[ziebol]
Spróbujecie skontaktować się z programem 3 Polskiego Radia. Tam jest również taki zapaleniec jak wy ,red. Henryk Sytner. Obecnie jest na wyjeździe rowerowym, ale jak wróci to na pewno wam pomoże.
Ja obiecuje , że jak będę mógł to stawie się na starcie. (ziebol)
[ziebol]
ziebol (nas nie dogoniat) :)
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Ziebol, dzięki za wsparcie. Henio S. zostanie zaatakowany zaraz po zejściu z promu z Bornholmu. Co do startu - zapisz się, bo jutro może już być za późno...
Marek T.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie po ciemku bo przy swietle sztucznym. Wybierz się kiedyś po zmroku w okolice placu teatralnego i grobu nieznanego zolnierza, a przekonasz sie, ze jest pieknie.
ENTRE.PL Team
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Arti, mam pytanie. Piszesz, że się zgłosiłeś do MW. Kiedy wysłałeś zgłoszenie i gdzie? Bo my chyba nie dostalismy niczego od Ciebie, co byłoby niepokojącym sygnałem technicznym.
Marek T.
- emte
- Zaprawiony W Bojach
Arti, cofam, jesteś.
Po 48 godzinach od rozpuszczenia wici weszliśmy już w trzecią dziesiątkę zgłoszeń. Witamy na liście startowej Tomka Piaseckiego, który 26. października zadebiutuje w maratonie!
Po 48 godzinach od rozpuszczenia wici weszliśmy już w trzecią dziesiątkę zgłoszeń. Witamy na liście startowej Tomka Piaseckiego, który 26. października zadebiutuje w maratonie!
Marek T.