Cracovia Maraton w obiektywie

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Już w sobotę 8 czerwca, jeśli nic się nie zmieniło, ma nastąpić uroczyste wręczenie nagród i otwarcie wystawy pokonkursowej. Czy ktoś się może wybiera? Czy możemy liczyć na jakąś relację na Forum?
No i co mam tu teraz napisać? ;)
New Balance but biegowy
slawko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jak nic i nikt nie pokrzyżuje mi planów to sie wybiorę zwłaszcza, że kilku moich znajomych wysłało swoje zdjęcia; postaram się też na gorąco zamieścić relację na forum;
pozdrówko
Slawko
Awatar użytkownika
marcin70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

i dowiedz się proszę w jaki sposób i czy wogóle można  dostać odbitki (kupić), byłoby super gdyby np. było moje zdjęcie i mógłbym je jako extra pamiątkę mieć.
pzdr z B.
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
slawko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ale kicha; dzisiaj rano wrocilem z podrozy sluzbowej i za chwile jade na kolejną na cały tydzień; nie wiem jakim cudem ale znalazłem chwilę, żeby popędzić na Gołębią 6(tam ma być wystawa) i .... drzwi do siedziby zarządu Penetratora (dom maklerski, jeden ze sponsorow biegu w Krakowie) zamkniete na cztery spusty; żadnej informacji, nic, po p rostu kanał; byłem tam dwa razy w odstępach 45 min ok godz 12.15 i 13.00 cicho, pusto;
no nic musze lecieć; może przez ten tydzień jak mnie nie będzie coś się wyjaśni
pozdrówko
Slawko
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jak poinformował mnie pan Andrzej Madej Prezes Zarządu DM PENETRATOR S.A. wystawa jednak doszła do skutku, ale jej otwarcie nastąpiło o godzinie 17.00.

Uwaga!!!
Wystawa potrwa tylko do 14 czerwca (godz. 15.00-17.00) więc trzeba się spieszyć.

Pozwolę sobie zamieścić przesłany Komunikat konkursu poszerzony o informację z sobotniego spotkania.

"Komunikat
Komisji Konkursowej
Konkursu fotograficznego
Fotografia z biegu

W związku z organizowanym przez Dom Maklerski Penetrator S.A., wraz z Fundacją z Biegiem Wisły i Związkiem Polskich Artystów Fotografików konkursem fotograficznym na fotografię z biegu  maratońskiego który odbył się w dniu 10 maja 2002 roku w Krakowie, w dniu 04 czerwca pod przewodnictwem prof. Zbigniewa Łagockiego odbyło się posiedzenie Komisji Konkursowej w składzie:

Zbigniew Łagocki
Andrzej Madej
Andrzej Stawiarski
Maciej Plewiński
Wojciech Plewiński

W efekcie odbytego posiedzenia Komisja sformułowała następujący komunikat:

1. Do oceny Komisji dopuszczono łącznie 105 prac nadesłanych przez 24 autorów.
2. Zgodnie z regulaminem Komisja przyznała pierwsze trzy nagrody następującym autorom:
1-sza nagroda - Maciej Gądek
2-ga nagroda - Marcin Makówka
3-cia nagroda - Jan Nowiński
3. Ponadto Komisja postanowiła wyróżnić prace kolejnych trzech autorów:
Jacka Balcewicza
Tomasza Jagodzińskiego
Aleksandra Duraja
4. Komisja dziękuje wszystkim uczestnikom konkursu, gratuluje zwycięzcom i zaprasza wszystkich na otwarcie wystawy pokonkursowej które nastąpi w dniu 8 czerwca 2002 o godzinie 17.00 w piwnicy przy ulicy Gołębiej 6.

Szczególnie zapraszamy zwycięzców i uczestników Konkursu.
Przewodniczący Komisji Konkursowej
prof. Zbigniew Łagocki
Kraków 04 czerwca 2002.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Informacja uzupełniająca

1. Zgodnie z brzmieniem Regulaminu Konkursu każdy z wyróżnionych otrzyma upominek związany z biegiem maratońskim (plecak z nadrukiem loga Cracovia Maraton).
2. Od dnia 8 czerwca do dnia 14 czerwca w godzinach 15.00 do 17.00 odbywać się będzie wystawa pokonkrsowa.
3.  W dniu 8 czerwca 2002 - w trakcie otwarcia wystawy pokonkrsowej, w obecności wszystkich nagrodzonych laureatów Konkursu, dokonano przydziału pozostałych siedmiu upominków związanych z biegiem maratońskim w formie losowania.
Nagrody przypadły następującym autorom:  
1. Maciej Gądek
2. Maciej Pawłowski
3. Klementyna Ochniak
4. Aldona Florek
5. Robert Nowak
6. Maciej Piwoni
7. Marek Stępień
4. Odbiór nagród i wyróżnień w Sekretariacie DM PENETRATOR S.A.

Andrzej Madej, Kraków 8 czerwca 2002.
Członek Komisji Konkursowej, Prezes Zarządu DM PENETRATOR S.A."

PS. Gratulujemy autorom nagrodzonych i wyróżnionych prac!!!
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wiadomość z ostatniej chwili!

Pan Andrzej Madej, Prezes Zarządu DM PENETRATOR S.A "widząc" zainteresowanie wystawą poinformował mnie, że jest możliwe szersze udostępnienie prac fotograficznych związanych z maratonem. Wiedząc, że są to naprawdę dobre zdjęcia można by pokusić się nawet o zamieszczenie ich w Runner's World, że o Bieganiu.pl nie wspomnę.

I co Wy na to?
Awatar użytkownika
Mariusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jestem za, a nawet przeciw.:oczko:

Już jakiś czas temu pytałem adamma,czy będzie istniała możliwość umieszczania zdjęć na forum.Niestety pytanie pozostało bez odpowiedzi.

W oparacie foto mam jeszcze nie wywołane zdjęcia ze spotkania pod pomnikiem Adasia w Krakowie przed maratonem.Jak dobrze wyjdą,to chętnie je udostępnię.
ODPOWIEDZ