... po zawodach w Myslecinku

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
LOOkasz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam szanownych Forumowiczow!

Z radoscia chcialbym sie Wam pochwalic, ze po raz pierwszy w zyciu bralem udzial w zawodach. Dzis (tj. niedziela 26.05.2002) o 14:30 wystartowalem w biegu na 5km zorganizowanym w Lesnym Parku Kultury i Wypoczynku w Myslecinku. Juz na wstepie spotkala mnie niemila niespodzianka - na stronie biegu znajdujacej sie w portalu www.bydgoszcz.com (nie pamietam dokladnego adresu) napisano ze bieg odbedzie sie na asfaltowej nawiezchni. Okazalo sie, ze biegniemy po trawie... no i padal deszcz... ale pozatym bylo swietnie. Zawodnikow bylo malo (28), ja dobieglem jako 20, niestety nikt nie miezyl czasu. W sumie jestem zadowolony z tej lokaty - w koncu trenuje dopiero od 3 miesiecy. Na treningach biegam po 10km jednak musze Wam szczerze przyznac, ze po tych 5 kolkach bylem bardziej zmeczony niz kiedykolwiek :hahaha: . Teraz dopiero czuje ze zyje!
Po biegu przyznano nagrody dla najszybszych, a wszyscy zawodnicy dostali dyplomy, koszulki i slodkosci :).
pozdrawiam
L[b]OO[/b]kasz
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Dawidek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratuluje! :oczko:
Spraw sobie stoper - to bardzo przydatne urządzonie w naszym fachu i trenu dalej bo jeszcze dużo imprez przed Tobą.
Awatar użytkownika
Bennet
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

LOOkasz, teraz dopiero widzę, że jesteś z Bydgoszczy, szkoda, że nie wiedziałem wcześniej bo moglibyśmy się spotkać. Gratuluję debiutu i zapraszam na wspólne bieganie.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
ermo
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gratuluję Lookasz :taktak:
Awatar użytkownika
LOOkasz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej hej!

Dziekuje za wszystkie gratulacje, czuje sie teraz taaaaki umotywowany do dalszego biegania :). Stoper sobie sprawie, obecnie kozystam z zegara na scianie ;)... oczywiscie nie biore go z soba, gdy ide biegac :hahaha:
pozdrawiam
L[b]OO[/b]kasz
ODPOWIEDZ