Mitfahrzentrale noch einmal... - Dojazd do Krakowa

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Robert
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,
kiedys pojawil sie tutaj pomysl odrebnego dzialu, ktory pomagalby w znalezieniu mozliwosci dojazdu na konkretna imprezy biegowe, ale chyba upadl. Moze daloby sie go ozywic...

Mialbym pytanie, moze ktos wybiera sie samochodem z Warszawy na maraton w Krakowie i mialby jeszcze jedno wolne miejsce? Jesli tak, b. prosilbym o kontakt na adres: rszumilo@venus.ci.uw.edu.pl

Pozdrawiam,
Robert
New Balance but biegowy
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Miałem jechać z Warszawy, ale wypadł mi wyjazd do Katowic i stamtąd bede się przebijał koleją do Katowic.
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też się chętnie dowiem o wolnym miejscu w samochodzie jadącym z Warszawy do Krakowa wyruszającym po południu w piątek.

Są pociągi jeżdżące co godzina na trasie Warszawa-Kraków w nieco ponad dwie godziny, ale dla kogoś bez zniżek kolejowych robi się to dość kosztowne, pewnie z 70 zł w jedną stronę. Poznań i Lębork robiąc maraton dawały uczestnikom możliwość dotarcia koleją z 50% zniżką. Szkoda że nie ma tego w Krakowie... :(
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
Mifor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Janku,

Może będzie u mnie, ale potwierdzić mogę dopiero jutro
(czwartek).

Mifor
[i]biegać każdy może, trochę lepiej
lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi ...[/i]
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mitfahrzentrale właśnie rozpoczęła działalność jako nowy dział "Transport" w serwisie "Maratony Polskie".
Zapraszamy, jeśli ktoś ma wolne miejsca w samochodzie jadącym na daleką imprezę biegową albo jeśli chciałby się przyłączyć do zmotoryzowanej a nielicznej ekipy.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
ODPOWIEDZ