XII Bieg Konstytucji 3 Maja
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gdzie¶ w sieci przeczyta³am - ale nie pamiêtam gdzie - ¿e 3.05 odbêdzie siê w Warszawie XII Bieg Konstytucji 3 Maja na dystansie 5 km.
Czy kto¶ mo¿e zna jakie¶ szczegó³y? Trasa, godzina, zapisy etc.?
Czy kto¶ mo¿e zna jakie¶ szczegó³y? Trasa, godzina, zapisy etc.?
- RobertD
- Zaprawiony W Bojach
To jest impreza najwyższej rangi w Warszawie taka jak Bieg Powstania Warszawskiego czy Bieg Niepodległości.
Bieg zaczyna się od ul. Jazdów, potem Agrykolą w dół, bieg po parku, wokół kanałku, Agrykolą w górę i koniec przy Belwederze. Zapisy na Rozbrat w Stołecznym Ośrodku Sportu. Start chyba o 11. Jazdów róg Pięknej.
Mapka:
http://republika.pl/robdre/index.html
(Edited by RobertD at 12:13 pm on April 26, 2002)
Bieg zaczyna się od ul. Jazdów, potem Agrykolą w dół, bieg po parku, wokół kanałku, Agrykolą w górę i koniec przy Belwederze. Zapisy na Rozbrat w Stołecznym Ośrodku Sportu. Start chyba o 11. Jazdów róg Pięknej.
Mapka:
http://republika.pl/robdre/index.html
(Edited by RobertD at 12:13 pm on April 26, 2002)
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
To taki rodzaj manifestacji patriotycznej. Biegam tam zwykle z flagą narodową. Frekwencja ze względu na wyjazdy w "bardzo długi weekend" niezbyt duża, ludzie uciekają wtedy z Warszawy. Dystans trochę poniżej 5 km. Morderczy, szczególnie dla początkujących, podbieg na Agrykoli pod sam koniec biegu.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziêki.
Znam doskonale tê trasê, biegam tam codziennie. Ten podbieg na Agrykoli rzeczywi¶cie zabija. Ma 450 m d³ugo¶ci i zawsze przyprawia mnie o siódme poty oraz têtno 180 sk/min.
Te zapisy na Rozbrat to kiedy i w jakich godzinach?
Znam doskonale tê trasê, biegam tam codziennie. Ten podbieg na Agrykoli rzeczywi¶cie zabija. Ma 450 m d³ugo¶ci i zawsze przyprawia mnie o siódme poty oraz têtno 180 sk/min.
Te zapisy na Rozbrat to kiedy i w jakich godzinach?
- Olla
- Rozgrzewający Się
Chyba skuszę się na ten bieg. Myślałam, że się nie odbędzie, bo nigdzie nie było wiadomości na ten temat. A skoro mam już dokładne namiary, nie pozostaje mi nic innego, jak tylko obejrzeć trasę przed biegiem, wmówić sobie, że potrafię w pięknym stylu pokonać ten podbieg
i startować.

-
- Zaprawiony W Bojach
Gdyby moje têtno podnios³o siê do 190, to pewnie bym umar³a. Nie wiem, nie sprawdza³am. Rekord - 185 sk/min na finiszu 10 km w Kabatach. Wra¿enia by³y... ekstremalne.
- RobertD
- Zaprawiony W Bojach
niektórym chodzi właśnie o te ekstremalne wrażenia 
skoro miałaś już 185 na finiszu, to przecież po podbiegu nie ma już tak daleko do mety, a na samym podbiegu nie trzeba szaleć.
(Edited by RobertD at 2:42 pm on April 26, 2002)

skoro miałaś już 185 na finiszu, to przecież po podbiegu nie ma już tak daleko do mety, a na samym podbiegu nie trzeba szaleć.
(Edited by RobertD at 2:42 pm on April 26, 2002)
- Olla
- Rozgrzewający Się
Na razie nie powiem Ci, w jakiej będę koszulce, ani gdzie będę stała, bo jeszcze się nad tym nie zastanawiałam. Proponuję konkretne umawianie się odłożyć na przyszły tydzień. Co ty na to?