Bieg o Puchar Polski w przełajach - Golub Dobrzyń 23.03.2002 - 6km.
Może ktoś już startował w tym biegu i potrafi cokolwiek "powiedzieć". A może ktoś się wybiera?
Bieg ten wchodzi do Grand Prix woj. kujawsko-pomorskiego.
Golub Dobrzyń 23.03.2002 - 6km
- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- starosta
- Stary Wyga
W tym biegu nie startowałem ale W Golubiu-Dobrzyniu biegłem dwa lata temu 10km. Trasa z atestem PZLA, świetna organizacja (nocleg w sali gimnastycznej miałem za darmo), wielu uczestmników. Nad miasteczkiem piękny krzyżacki zamek.
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Bieg o jakim wspomniałeś cieszy się dobrą opinią wśród biegaczy i mam nadzieję, że przełaje są organizowane przez to samo grono osób. Skoro jest szansa na dobry bieg to może znajdą się chętni do spotkania. Jakby co wybieram się tam z Marcin70 więc z Forum będą co najmniej dwie osoby...
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Mimo, że na starcie biegu głównego stanęła zaledwie garstka zawodników (26 osób) i wszyscy łącznie z sędzią głównym zmieściliśmy się na pamiątkowym zdjęciu, dla mnie bieg w Golubiu Dobrzyniu to rewelacja. Półlitrowa butelka Isostaru przed biegiem, ładna trasa, wszystko punktualnie, po biegu prysznice z gorącą wodą, gorąca zupa ogórkowa, herbata i kruche ciastka z miejscowych zakładów cukierniczych i oczywiście dyplomy dla wszystkich startujących. Oprócz biegu głównego na dystansie 5km odbyły się również biegi dla dzieci i młodzieży. Szóstka dla organizatora!