nie biegalem nigdy na orientacje, niemniej chcialbym sprobowac swych sil wlasnie w tym biegu. czy bedzie sie ktos z Was nan wybieral, a moze nawet ktos z Warszawy? bo nie wiem, czy to madry pomysl startowac pierwszy raz zupelnie samemu ...
Serdecznie namawiam na uczestnictwo w biegach na orientacje . Jest to sport w ktorym mozg poci sie niemniej od
ciala a czasami ... wiecej .
Osobiscie zakosztowalem tej rozkoszy dopiero po tej stronie kaluzy i nie moglem sie nadziwic w jaki sposob 60 letni dziadek z brzuszkem dokopal mi 10 minut . A jednak ...
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
niestety, ostani z wymienionych czynnikow wydaj sie byc nie do przezwyciezenia , a gdyby nawet mi sie udalo... to szczerze musze przyznac ze kampinoska setka uzmyslowila mi, ze chyba jeszcze nie jestem gotowy do tego typu imprezy:(. Harpagan bedzie musial poczekac do wiosny.
Zycze powodzenia i napisz jak ci poszlo
ja tez sie przylaczam do gratulacji, mi sie nie udalo skonczyc - wysiadlem na 60 km i to tak chyba troche za pozno, bo sobotnie popoludnie i cala niedziele nie moglem chodzic. a gdyby mnie koles nie podwiozl stopem do kwidzyna po opuszczeniu ostatniego (jak dla mnie) punktu orientacyjnego, to nie wiem, kiedy w ogole bym wrocil (o ile w ogole)
uzbrojony w doswiadczenia ambitnie planuje start na wiosne. do zobaczenia
Nie mogę zabrać się do opisu, ale przypomniałem sobie, że w serwisie imprez pod datą 20 kwietnia jest mój opis Harpagana 21 w Lęborku. Tamtem dał mi niźle w kość. pozdrawiam