Ursynowski Tryptyk

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
RobertD
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak w tym roku będzie z tą imprezą? Z tego co pamiętam pierwszy bieg miał być w tę sobotę.
New Balance but biegowy
Ziut
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 2:58:00

Nieprzeczytany post

Ma być. Terminy bardzo dokładnie nie są znane. Ja sugerowałem, aby podobnie jak w roku zeszłym odbyło sie to w listopadzie i grudniu. Np. Jeden bieg przed 11 listopada, a dwa po.
Termin 6.10 został skrytykowany z uwagi na niedzielny bieg górski w Białołęce (będący od poczatku roku w kalendarzu) oraz na sobotnie imprezy dla dzieci i młodzieży (Mistrzostwa Szkół w Biegu na Orientację).

Dostałem zapewnienie, że jak tylko coś zostanie ustalone będę pierwszy o tym poinformowany. Nie omieszkam podzielić się tym z Wami.

Przy okazji. W ramach relaksu zapraszam w rejon dolinki służewieckiej (dla warszawiaków) w sobotnie przedpołudnie, co by zobaczyć na czym polega bieg na orientacje. Przygotowałem łatwe trasy OPEN, na których każdy może popróbować. Teren prosty, bo odkryty. Pogoda szykuje sie sympatyczna. Baza - szkoła na ul. Koncertowej. początek 10.30.

W niedzielę - oczywiście nie powinno Was zabraknąć w Białołęce. Myślę, że do tego czasu wypoczniemy. I też w ramach lekko mocniejszego relaksu popróbujemy nowych form biegania. Bierzcie ze sobą dzieciaki. Niech się ruszają. Pogoda idealna. ZAPRASZAM!!!
ODPOWIEDZ