Volkswagen Prague Marathon 2015

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
MadameRose
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42.20
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Za trzy tygodnie z hakiem maraton w Pradze. Kto się wybiera? Podejrzewam, że ne będę jedyna reprezentantka naszego kraju, wiec pochwalić sie kto jeszcze tam startuje?

Założyłam sobie odważnie, ze uda mi sie zmieścić w czasie plus minus 3:40. Połówkę w Warszawie skończyłam niedawno (netto 1:41:59, brutto 1:42:52). Słyszałam, ze trasa tam jest ciężka, wiec zaczęłam wątpić w swoje siły chociaz forma u mnie ciagle rośnie.

Kto tam juz biegł? Faktycznie jest tak strasznie?
Poza tym pogoda... Może być bardzo ciepło, co raczej nie sprzyja osiąganiu dobrych wyników.
PKO
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:56
Życiówka w maratonie: 3:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Biegałam w ubiegłym roku. Trasa bardzo fajna, Praga przepiękna! (pozwiedzało się kilka dni przy okazji)
Czy ja wiem, czy ciężka trasa...? Trochę kostki brukowej nie pozostawia dobrego wrażenia, no i na końcówce strasznie wiało w twarz. Ale poza tym było cudnie.
Bardzo dużo Polaków spotkałam na trasie.
zygadlewiczp
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja jadę do Pragi.
mchylkowski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Witam też jedziemy do Pragi - 6 osób z Warszawy i okolic. Mamy 3 miejsca w samochodzie do zaoferowania dla biegaczy i nie tylko. Start skoro świt 2 maja - powrót 4 maja po śniadaniu. Zapraszamy - info mchylkowski@gmail.com Michał
Awatar użytkownika
MadameRose
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42.20
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czy tylko mnie maraton w Pradze się nie podobał? Totalna lipa...Zero kibiców, zero atmosfery...Do tego trasa ciężka jak diabli i czas fatalny, że szkoda słów...Przestrzegam i odradzam wszystkim. Szkoda 100 euro wpisowego. Do naszych maratonów ten praski się nie umywa. Czesi nie złapali bakcyla. Na trasie najgłośniej kibicowali Polacy. Czułam się tam jak na treningu. Złota gwiazda od międzynarodowej federacji lekkoatletycznej chyb tylko za liczbę turystów i popularność Pragi na świecie. Generalnie...dno.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ