Komentarz do artykułu #ENERGYTAKEOVERWARSAW - weź udział w biegu innym niż wszystkie

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
akaen
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pierwszy raz odbędą się chyba tego typu zapisy tzn. osobiste. Pewnie będzie niezły młyn a może pojawią się listy społeczne ;-)
Szkoda że poszkodowane są osoby spoza wawy które nie mają jak przyjechać na same zapisy w środku tygodnia. Jednak zapisy online są chyba bardziej fair i do tego bezpieczniejsze.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Oldschoolowo :)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ktoś sie dzisiaj wybiera zapisać?
Awatar użytkownika
google
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Zostało kilka dni do imprezy. Ja bym sugerował, żeby:

- albo ludzie z adidasa sie zastanowili co mogą zrobić, żeby ta impreza była biegowo naprawdę ciekawa
- albo zapisani obniżyli swoje oczekiwania, bo jak zobaczyłem na filmie na bieganie.pl to niektórzy mają duże oczekiwania: zabawa, podział na grupy, zadania itd

Piszę to, bo jak prześledziłem angielskie blogi po bliźniaczej imprezie, która odbyła się w Londynie, to gdyby nie to, że chyba wszyscy uczestnicy dostali za darmo nowe Ultra Boosty, to byłaby ostra jazda po organizatorach.
Te buty jakoś tą krytykę ograniczyły, bo po tak wielkiej imprezie spodziewałbym sie wielu komentarzy na blogach a znalazłem tylko dwa !!! W tym jeden zupełnie o niczym. Tylko jeden wpis Andy Kumara coś nam o imprezie mówi.

Generalnie wytknął totalny brak pomysłu, nie wiadomo było w trakcie biegu o co właściwie chodzi, nawet napisał, że zaczał podejrzewać, że może o to w tym chodziło, że to miała być jakaś psychologiczna gra.

Obawiam się, że w Warszawie ma być to samo. Polecam Andyego Kumara.
http://andykumar.net/2015/03/26/adidas- ... ostlondon/
pozdrawiam
akrass
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 32:17
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja napisałem o imprezie, a raczej co się na niej działo:

http://spam/energytakeoverwarsaw ... a-wygrana/

Na pewno zabrakło jakiegoś jedzenia po, sam alkohol zależy od organizmu różnie wpływa po wysiłku. Na pewno zabrakło organizacji na skoku z poduchy. Niektórzy czekali bardzo długo. Czego mi zabrakło? Ogólnie wszystko oceniam pozytywnie. Skoro była to gra terenowa to do samego końca nie było wiadomo gdzie biec :) no ale w końcu chyba taki był zamysł? Po biegu fajne zdjęcia i zaangażowanie ze strony Adidasa.
spam oraz www.wbiegu24.pl
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ