Zapisy ruszyły...trasa nieznana....koszt na chwilę obcną 70 zł
http://www.polmaratonsopot.com/?utm_sou ... a+biegaczy
I Półmaraton SOPOT -maj 2015
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Dla mieszkańców Sopotu są zniżki. Bardzo mi się podoba, że miasto po raz kolejny stara się również w ten sposób zachęcić do uczestnictwa lokalnych biegaczy.
Szkoda, że bieg jest dwa tygodnie przed PZU Maraton Gdańsk. Chętnie bym wziął udział, ale dla mnie to za krótka przerwa.
Szkoda, że bieg jest dwa tygodnie przed PZU Maraton Gdańsk. Chętnie bym wziął udział, ale dla mnie to za krótka przerwa.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:37
- Życiówka w maratonie: 3:13:59
Kurcze, 2 maja Sopot półmaraton, 10 maja Gdynia 10 km, 17 maja Gdańsk maraton.
Z jednej strony czemu nie, z drugiej chyba jednak trochę za dużo. Ehh, jeszcze niedawno wiedziałem tylko o biegach w ramach GP Gdyni, Maratonie Solidarności i biegu Westerplatte, a teraz w samym maju jest wszystko. I tak źle, i tak niedobrze.
Z jednej strony czemu nie, z drugiej chyba jednak trochę za dużo. Ehh, jeszcze niedawno wiedziałem tylko o biegach w ramach GP Gdyni, Maratonie Solidarności i biegu Westerplatte, a teraz w samym maju jest wszystko. I tak źle, i tak niedobrze.

koń może wypić cały deszcz jeśli jest spragniony.
- krzysztof.karczewski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
2 tygodnie to nie jest krótka przerwa. Zwłaszcza, że można z tego zrobić jako ostatni mocny akcent przed taperingiem.
Patrząc jako malkontent.
1. Szkoda, że tak późno poinformowano.
2. Start przy Ergo, powrót do Ergo.
Na razie jedna różnica jak dla mnie w stosunku do HM Gdańskiego, to to, ze zamiast skręcić w prawo, to będzie się skręcać w lewo.
Mając takiego sponsora można się pokusić i zorganizować przewiezienie startujących w jakieś miejsc charakterystyczne dla Sopotu. Tak jak jest w wielu maratonach. I wystartować np z mola, czy też z samego Monciaka.
Patrząc jako malkontent.
1. Szkoda, że tak późno poinformowano.
2. Start przy Ergo, powrót do Ergo.
Na razie jedna różnica jak dla mnie w stosunku do HM Gdańskiego, to to, ze zamiast skręcić w prawo, to będzie się skręcać w lewo.
Mając takiego sponsora można się pokusić i zorganizować przewiezienie startujących w jakieś miejsc charakterystyczne dla Sopotu. Tak jak jest w wielu maratonach. I wystartować np z mola, czy też z samego Monciaka.
- MPOMJ
- Wyga
- Życiówka na 10k: 57 min 51 sec
Mi na szczęście wszystkie wymienione przez Was biegi pokrywają się z planem treningowym przed maratonem gdańskim..pasuje jak ulał
Biegam zawsze i wszędzie 
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
Teraz maraton? ...będzie próba 17 maja

10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
Teraz maraton? ...będzie próba 17 maja

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
hej,
nie mogę znaleźć profilu trasy... niby nad morzem jest płasko ale biegałam po gdyni i płasko nie było.
ktoś się może orientuje w temacie i może opowiedzieć, gdzie się spodziewać wzniesień?
pozdrawiam
nie mogę znaleźć profilu trasy... niby nad morzem jest płasko ale biegałam po gdyni i płasko nie było.
ktoś się może orientuje w temacie i może opowiedzieć, gdzie się spodziewać wzniesień?
pozdrawiam