Sopot Verve 10km - 12 pażdziernika 2014

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
MPOMJ
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 57 min 51 sec
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

I kolejny nowy bieg w 3city :-)

http://www.sopot10k.com/informacje-ogolne

Biegniecie?

Trochę poniosło organizatorów jesli chodzi o oplaty.... :-/
Biegam zawsze i wszędzie :-)
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
Teraz maraton? ...będzie próba 17 maja ;-)
PKO
honey_boo_boo
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 52
Życiówka w maratonie: 4:15

Nieprzeczytany post

A ile powinien kosztować bieg?
Ja za 50 pln na dychę zapisałem się w wawie i nie uważam tego za wygórowaną opłatę. Oczywiście są i tańsze niż 50. Ale to raczej okazje, niż standard. Wygórowana to jest na "RUN WARSAW" czy jak tam się teraz to nazywa. Tak, wiem - są półmaratony gdzie start kosztuje 40 zł sam startowałem niedawno.

Ale jak tutaj jest dycha za 40 a jak jesteś z Sopotu to po 30 zł, to raczej wygórowana cena i zdzierstwo to to nie jest.
Awatar użytkownika
Dawidavila
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:14
Życiówka w maratonie: Półmaraton 1:25:19

Nieprzeczytany post

A ja bym zrezygnowal z pakietow startowych w postaci medali , koszulek itp. i w ten sposob mozna by obnizyc wpisowe, ale pewnie znalazlo by sie duze grono osob ktore marudzilo by ze brak medali itp. Ale jak to mowia ze jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil ;)
[url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 74#p758274][b]Blog[/b][/url][b]/[/b][url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 0&start=60][b]Komentarze[/b][/url]
[color=#0000FF][b]10km - 35'14''
15km - 54'14''
83km - 9:14'00''[/b][/color]
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fajnie, że pojawiła się kolejna impreza. Tym bardziej, że organizacyjnie wydaje się będzie całkiem ok. Co do samej opłaty - nie ma tutaj żadnego przymusu. Pobiegną tylko Ci co chcą tyle zapłacić. A czy jest to mało czy dużo zobaczymy zapewne po ilości osób na starcie.
Może się jednak zdarzyć, że ludzie będą traktowali biegi na 5-10km jak maratony i będą je biegali jedynie 2-3 razy w roku. I to nie powodów zdrowotnych, a ekonomicznych. Przed rokiem zdarzało się, że startowałem powiedzmy przez miesiąc 2 razy w tygodniu (sobota-niedziela). Gdybym miał zapłacić za każdy start po 50 złotych to taki miesiąc kosztowałby ponad 4 stówki. A gdyby jeszcze trzeba było doliczyć dojazd to aż strach pomyśleć :)
Awatar użytkownika
MPOMJ
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 57 min 51 sec
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak na 3 city to spora cena za 10K..zazwyczaj płaci się 0 zł lub 20.
Ja tez jak maly89 dużo biegam w biegach zorganizowanych ...dla mnie np. fajnie motywują do poprawienia czasówek a i klimat jest ciekawszy niż na codziennych treningach ;-)
ale jak w maju i czerwcu biegi były co tydzień to dużo kaski leci
Biegam zawsze i wszędzie :-)
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
Teraz maraton? ...będzie próba 17 maja ;-)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ