XXI Perła Paprocan - 23.03.2014

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
klancyk3
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45,05
Życiówka w maratonie: 3,42,42

Nieprzeczytany post

Spoko, fajnie było, organizacja sprawna, dojazd super, parking bezproblemowy, trasa oznaczona prawidłowo, zaopatrzenie ok, depozyt był,
brakło papieru w ubikacji, no ale wiadomym jest, że chusteczki trzeba mieć zawsze na takie okazje.
jak na takie kameralne zawody na 500 osób to pierwsza klasa,
okolica i widoczki świetne - nad jeziorkiem, zero przewyższeń. Nic tylko bić rekordy i podziwiać widoki.
Super zawody w okolicy i czad że 2 razy w roku - trzeba je powtórzyć :)

Jedno co mnie niepokoi to to ze garmin mi pokazał dystans 41.37km no niby może być błąd rzędu 2%, no ale jeden kolega na trasie miał podobne przekłamanie,
rozmawiałem z jednym panem z organizacji i mówił że błąd może być maksymalnie o 100m, a zegarek pokazywał jak pokazywał z powodu słabego zasięgu.
No i tu pytanie: co o tym myśleć? bo niby pobiłem życiówkę o 6 minut, no ale jeśli dystans był krótszy to satysfakcja maleje...

a na zakończenie parę fotek, bo słowa nie opiszą :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
PKO
nrm
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

U mnie 2 kółka (14 km) garmin pokazał na 13,95 km, a koledze 3 kółka (21 km) 21,44 km ;) Ja bym tam na GPS tak bardzo nie polegał, siłą rzeczy muszą być jakieś małe przekłamania.
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Coś cie ten garmin w balona zrobił....na mojej 310tce po 4 kółkach pokazało 28,04 km :oczko:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ