Witam wszystkich.
Wczoraj o 20 były zapisy na w.w bieg. Zapisać się chciało wielu ludzi więc spodziewałem się trudności (problemy z serwerem etc.). Dziwne jednak było to, że link do formularza kierował do strony głównej, formularza nie zobaczyłem... ani przed 20 ani o 20 ani teraz. Organizator na maile nie odpisuje, zatem chciałbym zapytać czy komuś z Państwa udało się zapisać na ten bieg??
Co zrobiłem źle??
Pozdrawiam,
Łukasz.
Alpin Sport Tatrzański Bieg Pod Górę
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
ja jestem mega wku**ony , zapisalem sie , dostalem maila z aktywacja formularza ktory zgłosiłem, a dzisiaj dowiaduje się ze pierwsze 200 osob tylko ma gwarantowane miejsca, a do pozostałych 90 dogrywka.
Po co dostaje maila z potwierdzeniem zapisu, którego nie mam zagwarantowanego ? Dobrze ze poczekałem z wpłatą bo mialem juz ochotę robić to wczoraj, a tak uziemiłbym 100 PLN
Po co dostaje maila z potwierdzeniem zapisu, którego nie mam zagwarantowanego ? Dobrze ze poczekałem z wpłatą bo mialem juz ochotę robić to wczoraj, a tak uziemiłbym 100 PLN
-
- Rozgrzewający Się
o, a to ciekawe, czyli ten formularz gdzieś jednak był?? a czy teraz możesz wejść do tego formularza?
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Teraz już go nie ma. Jest tylko lista pierwszych 200 osób
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Może nie odswieżyłeś przeglądarki (F5) i miałeś starą stronę bez formularza...
-
- Rozgrzewający Się
Nie no, szanujmy się...jedz_budyn pisze:Może nie odświeżyłeś przeglądarki (F5) i miałeś starą stronę bez formularza...

Rozumiem, że Panu się udało?:)