II (wirtualny) Bieg Urodzinowy Małego - 12.04.2013

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

II (wirtualny) Bieg Urodzinowy Małego - 12.04.2013

Obrazek
W tym roku, z powodu pracy, nie byłem w stanie zorganizować takiego biegu urodzinowego jak w ubiegłym roku. Nie będzie wspólnego startu, numerów startowych i imprezy na mecie. Postaram się jakoś biegowo uczcić to moje małe święto, ale na pewno nie tak jak przed rokiem.
Pomyślałem jednak, że fajnie by było jakby każdy kto chciałbym złożyć mi życzenia zamiast tego... przebiegł 24 metry :) Ot tak po prostu. Choćby to miał być bieg z kuchni do łazienki. Dystans niezbyt wymagający. Każdy, kto będzie miał ochotę, powinien sobie dać radę. Nieważne czy jesteś w domu, w szkole, w Gdańsku, w Krakowie, w Polsce czy gdziekolwiek indziej - jeżeli chcesz wziąć udział nic nie stoi na przeszkodzie :)
Jeżeli się podejmiecie dajcie znać. Myślę, że dla pierwszych 2-3 osób znajdzie się nawet "pamiątkowy medal" - do odbioru na Chełmie. Z góry dziękuję za każdy bieg. Kto wie może w takiej formie to będzie największy, pod względem frekwencji (wirtualnej, ale zawsze :) ), urodzinowy bieg w Polsce - II Urodzinowy Bieg Małego :) Czekam na wiadomości jak Wam poszło :)

PS: Czasy mile widziane :)
PKO
Awatar użytkownika
sosik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:37:49
Życiówka w maratonie: 2:58:50

Nieprzeczytany post

Najlepszego życzę i dużo zdrowia i oczywiście życiówki na CM :).

Co do biegu to właśnie zaliczyłem przebieżkę do samochodu na parkingu firmowym spokojnie będzie te 24 m :)
czas ok 8 sekund.
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!

Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Awatar użytkownika
JackStaff
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mały !!!
Wszystkiego najlepszego! 100 maratonów :)
A to mój prezent dla Ciebie :) Trochę więcej niż 24m :)
http://youtu.be/M3ykWVbMdVo

Pozdrawiam serdecznie!
Jacek
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki!
Obrazek
Wolny bieg to nie wada, poddanie się - owszem!
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

@sosik wielkie dzięki :) zakładam, że każde 24 metry to 100 lat więc im więcej tym lepiej :)

Jacku jestem pod !@#$% wielkim wrażeniem! Co jak co, ale takie czegoś się nie spodziewałem i do tego jeszcze ten filmik :) Nie ma mowy - musisz dostać medal! Już na Ciebie czeka odłożony także zapraszam jak znajdziesz chwilę :) Może nie dzisiaj, bo pracuję, ale jutro i pojutrze będę do 11 w domu albo po 20 :) Jeszcze raz wielkie dzięki :) Pati i Mała też są pod wrażeniem :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ