Bank Of America Chicago Marathon 2013

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
rufuz

Nieprzeczytany post

Jako, ze rejestracja sie juz rozpoczela i dostalem potwierdzenie rejestracji moge zrobic oficjalny wpis Chicagowskiego maratonu. Cale szczescie udalo mi sie zarejestrowac przed wystapieniem bledu, problemow z rejestracja :ble: A wie jade ponownie na maraton do Chicago :ble: Dostalem sms od naszego kolegi z forum z Chicago ciawaraz jest w dobrej formie wiec mam nadzieje, ze uda nam sie wspolnie zlamac magiczna trojke za pare miesiecy :ble:
Robert pozdrawiam i buduj forme na pazdziernik :ble:
PKO
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Skoro mu marcowy Los Angeles nie wypali to jednak jesienią poleci Sikago :grr: Robertowi idzie to wszystko jak krew z nosa :tonieja: Zróbcie tam ładne wyniki oboje :) :taktak:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
rufuz

Nieprzeczytany post

Pojutrze na poczatek sezonu "lece" w malym maratonie w Kilonii w "reichu" :ble: Zobacze jak w tym roku wyjdzie start sezonu 2013 :ble:
Tak naprawde to nie wiem czy 3h pekna ale zyciowke powinienem "wylatac" w tym sezonie :ble:
rufuz

Nieprzeczytany post

Lista startowa zamknieta wiec zostal mi przyznany start corral - tak samo jak w 2012 bede startowal ze strefy B (na kwalifikacje strefowe podalem czas 3:16 z Paryza z zeszlego roku). Jak za miesiac w Hamburgu wylatam co lepszego niz 3:14-3:12 to moze uda sie na jesien chociaz 3:05.
rufuz

Nieprzeczytany post

Wczoraj "zaklepałem" hotel. Juz byly problemy z rezerwacja w terminie maratonu. Ciesze sie bo z wczesniejszej wagi ok 77-78 kg "zrzucilem" na 73 kg. Biega sie zdecydowanie lepiej. Właściwie nic dodatkowego nie robiłem tylko prawie całkowicie "wyrzuciłem" z mojego menu słodycze :ble:
W kwietniowym Hamburgu "poleciałem" nowa życiówkę 3:11, waga spadła o 4-5 kg wiec powinienem sie zblizyc do granicy 3h w październiku za oceanem.
Teraz jeszcze musze wykupic ubezpieczenie ( w urlop bede w PL to odezwe sie do starego znajomego z ubezpieczalni) oraz zaopatrzyc sie w typowe buty startowe i przetestowac je do pazdziernika.
Za niedługi czas "wskakuje" na BPS a potem to juz tylko bieg.
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Od poniedziałku realizuje plan pod maraton równo 80 dni do startu wznawiwm pisanie bloga , i czekam w chi naCiebie
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
rufuz

Nieprzeczytany post

Witam witam Robert ! W tym roku przyjadę z moja druga polowa :ble: Przyjade dokladnie tak samo jak w zeszlym roku. Tylko hotel mam gdzies w polnocnej czesci Chicago bo w tym studenckim hostelu mimo fajnej atmosfery nie dalo sie spac przez hałasujących studentow.
Trenuj mocno :ble: Ja ostatnio zacząłem biegać do pracy i z pracy. W dwie strony wychodzi 30 km :ble:
Na 100% musimy odwiedzić ta koreańską restauracje w której byliśmy ostatnim razem.

Pozdrawiam
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie ma sensu chodzić w te same miejsca teraz zabiorą cię na dobre sushi i dobry kawał steaka:)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
rufuz

Nieprzeczytany post

Hotel/Motel nazywa sie Hearth of Chicago na North Ridge Avenue

Obrazek

Obrazek
MaLiSmO88
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:16
Życiówka w maratonie: 03:43:56

Nieprzeczytany post

Nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki :oczko: Gdzie można śledzić wasze przygotowania? Ja od poniedziałku zabieram się za porządne przygotowania do NY
5km- 21:29 10km -46:16 21,097km-1:39:56 42,195- 3:43:59
CEL:NYC HALF MARATHON 16.03.14

https://www.facebook.com/BiegaczWWielkiimMiescie
rufuz

Nieprzeczytany post

Strach mnie oblecial bo poczatkowo myslalem (wedlug zdjec) ze zarezerwowalem pokoj w jakims motelu gdzie mozna wynajac "pokoik na godziny" dla towarzystwa :hahaha: :hahaha: To serce, ta nazwa :ble:
rufuz

Nieprzeczytany post

W przyszłym tygodniu kupuje bilet a na wtorek jestem umówiony ze znajomym z ubezpieczalni. Przyszły tydzien to tez poczatek BPS. Juz sie nie moge doczekac treningow BNP.
rufuz

Nieprzeczytany post

Jestem szczęśliwy bo 10 października o 19:25 jest mecz NFL Chicago Bears z NY Giants właśnie w Chicago :ble: :ble: To w dzień mojego przyjazdu do wiec ide na 100%. Bilety nie sa tanie ale jako fan NFL nie przegapie takiej okazji :ble:
J.Kaczmarska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Będziecie tutaj zdawać bieżące relacje z przygotowań i samego wyjazdu? Bo zapowiada się naprawdę ciekawie! :)
Sprzęt do biegania kupuję na:

Obrazek

Julia Kaczmarska :-)
rufuz

Nieprzeczytany post

No pewnie :ble:
Szkoda, ze nie zaplanowalem wyjazdu na nieco dluzej (choc poczatkowo tak mialo byc) bo od 1-4 pazdziernika w Bonneville jest tez "Speed Week" :ech: no ale to "obok" Salt Lake City w Utah.
Dwa lata temu bylem na baseballu w NY (przypadkiem), teraz football no to zostały: NBA, NHL i Bonneville :ble:

Od jutra wskakuje na kolejny cykl treningowy BPS.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ