12 Godzinny Podziemny Bieg Sztafetowy - ZAPROSZENIE

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Michał.Lodz
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 45:53
Życiówka w maratonie: 3:54:21

Nieprzeczytany post

Witam,
ponieważ chciałbym przeżyć przygodę biegową, związaną z udziałem w 12 Godzinnym Podziemnym Biegu Sztafetowym w Bochni 9-10 marca 2013r., kompletuję skład sztafety 4 osobowej. Połowę sztafety już mam, czyli poszukuję dwóch chętnych osób, które podobnie ja my (czyli ja i moja małżonka), chcemy wziąć udział w tej sztafecie i nie mamy przesadnie ambitnych planów startowych, ponieważ chcemy je ukończyć, przebiec minimum ok.100 km i oczywiście przeżyć tą przygodę biegową.
Zainteresowane osoby wezmą udział w sztafecie zespołu DMMM Team Łódź (ten warunek nie podlega zmianie). Ponadto muszą brać pod uwagę fakt, że z nas dwojga, to ja będę biegał regularnie i więcej, ale moja druga połowa zespołu na pewno kilka razy pokona pętlę 2400m w ciągu 12 godzin zawodów, czyli będzie okazja dla pozostałych członków sztafety, aby się wykazać bardziej:) Poza tym koszty udziału podane przez organizatorów, tj. 500 zł wpisowego, są dzielone proporcjonalnie na cztery osoby. Dojazd do Bochni we własnym zakresie, jeżeli to będzie osoba spoza Łodzi. Oczywiście samo zgłoszenie się nie gwarantuje udziału w zawodach, gdyż o udziale decyduje losowanie uczestników.
Powyższe zaproszenie jest ważne do czasu skompletowania zespołu lub do momentu upłynięcia terminu przyjmowania zgłoszeń do zawodów przez organizatorów.
Uprzejmie informuję, że zastrzegam sobie prawo doboru składu zespołu. Ewentualnych zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny pod numerem: 510 029 716. UWAGA: NIE ODBIERAM TELEFONÓW, KTÓRE WYŚWIETLAJĄ SIĘ JAKO NUMER PRYWATNY LUB NUMER ZASTRZEŻONY.

Zapraszam i pozdrawiam,
Michał
PKO
Awatar użytkownika
golon4
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:42
Życiówka w maratonie: 03:32:22
Kontakt:

Nieprzeczytany post

życzę skompletowania drużyny i szczęścia w losowaniu :)
ja będę miał okazję 3x pod rząd zjechac na dół i pobiegać na dole w kopalni bo pierwsza
dziesiątka ma zapewniony udział :)
impreza jest na prawdę świetna , przeżycie świetnie i się ją zawsze pamięta że się było i przeżyło i można było tam pobiegać
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ