Komentarz do artykułu Jubileuszowy 35. Maraton Warszawski – czas start!
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Jubileuszowy 35. Maraton Warszawski – czas start!
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Myślicie, że biegacze znowu opanuję Stadion Narodowy? A może teraz czas na inny stadion? 

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oczywiście, że tak. Mam już nawet nocleg (Świąteczne prezenty dla Biegacza)radslo1 pisze:Rekord znów pewnie padnie ale dla mnie czas na Bramę Brandenburską. Mały Ty chyba też, nie?

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jestem za.radslo1 pisze:No to w Berlinie biegniemy razem. Pewnie się jakoś spikniemy.
Może spodziewają się tłumów. Berlin pokazał, że można tego oczekiwaćmariod pisze:Wyjątkowo wcześnie zapisy.....

- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
cóż to konkurencja robi z rynkiemCały program biegów towarzyszących, znakomity poziom sportowy, spektakularna trasa, niepowtarzalna oprawa na trasie oraz meta na płycie Stadionu Narodowego - to wszystko, i wiele więcej czeka nas w ostatni weekend września.

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To póki co tylko zapowiedzi, jak wyjdzie zobaczymy we wrześniu. A co do konkurencji to też bym za bardzo nie przesadzał, bo 35. MW ma za krajowych konkurentów tylko Wrocław i Poznań, czyli tak samo jak w roku ubiegłym.ooco pisze:cóż to konkurencja robi z rynkiemCały program biegów towarzyszących, znakomity poziom sportowy, spektakularna trasa, niepowtarzalna oprawa na trasie oraz meta na płycie Stadionu Narodowego - to wszystko, i wiele więcej czeka nas w ostatni weekend września.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
8000. Wszystko jest w regulaminie.piotrek90 pisze:Już zapisy? A limit uczestników jaki?
Bo organizator wie, jaką ilość biegaczy jest w stanie "obsłużyć". Taka impreza to bardzo poważne zagadnienie logistyczne i wszystko musi być dokładnie przemyślane i zaplanowane. Liczba uczestników to bardzo istotny parametr tej układanki.W ogóle po co ten limit
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ulice też nie mają nieskończonej pojemności. Trasa zależy również od ilości osób. Trochę szkoda, że nie powiększyli limitu powiedzmy do 11-12k. Może pierwszy raz w PL mielibyśmy 5-cyfrową liczbę uczestników na maratonie. A tak pozostaje jeszcze trochę poczekać. Aczkolwiek wydaje mi się, że już niedługo 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
O ile pamiętam, to w ubiegłym roku limit nie został wyczerpany, więc jego zwiększenie niekoniecznie musi się przełożyć automatycznie na frekwencję. Swoją drogą, jeśli tym razem limit szybko się skończy, to myślę, że organizator jest w stanie go nieco podnieść. Czemu zresztą kibicujęmaly89 pisze:Ulice też nie mają nieskończonej pojemności. Trasa zależy również od ilości osób. Trochę szkoda, że nie powiększyli limitu powiedzmy do 11-12k. Może pierwszy raz w PL mielibyśmy 5-cyfrową liczbę uczestników na maratonie. A tak pozostaje jeszcze trochę poczekać. Aczkolwiek wydaje mi się, że już niedługo