Silesia Marathon
- AvantaR
- Wyga
- Życiówka na 10k: 39m:54s
- Życiówka w maratonie: 3g:28m:16s
- Kontakt:
Ja, ale półmaraton 

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja na cały się wybieram.
Ktoś ma dostęp do informacji wysokościowych trasy? Głównie o przewyższenia mi chodzi i żebym mógł sobie z np. Poznańskim maratonem porównać.
Ktoś ma dostęp do informacji wysokościowych trasy? Głównie o przewyższenia mi chodzi i żebym mógł sobie z np. Poznańskim maratonem porównać.
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Ja też zapisałam się na maraton, ale ciągle biję się z myślami czy nie pobiec tylko połówki, a debiut maratoński zostawic sobie na jesien 

- szymcu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:51
Ja też tak miałem w planie i wyszło, że Silesia Marathon i WarszawaAsiula pisze:Ja też zapisałam się na maraton, ale ciągle biję się z myślami czy nie pobiec tylko połówki, a debiut maratoński zostawic sobie na jesien

-
- Zaprawiony W Bojach
Heh.. też miałem kiedyś plany, że zaraz po 18 urodzinach w Katowicach pobiegnę maraton, ale jakoś od kiedy się zabrałem bardziej za bieganie odszedł mi ten pomysł ;d i symbolicznie skończę na połówce 

- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Ja zapisałam się na Silesie, a w planie mam jeszcze Poznańszymcu pisze: Ja też tak miałem w planie i wyszło, że Silesia Marathon i Warszawa

- kasiachwi
- Rozgrzewający Się
witam serdecznie
bardzo bardzo pofalowany a więcej "fal" w dół, czy pod górkę
? bo też na debiut maratoński sobie ten wybrałam, nie zniechęcę sie
może jednak zrobic połówkę? wiem że przygotowanie odgrywa njważniejszą rolę, ale fajnie jest jak trasa trochę ułatwia
a który polecilibyscie na początek?
bardzo bardzo pofalowany a więcej "fal" w dół, czy pod górkę

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
kasiachwi pisze:witam serdecznie
bardzo bardzo pofalowany a więcej "fal" w dół, czy pod górkę? bo też na debiut maratoński sobie ten wybrałam, nie zniechęcę sie
może jednak zrobic połówkę? wiem że przygotowanie odgrywa njważniejszą rolę, ale fajnie jest jak trasa trochę ułatwia
a który polecilibyscie na początek?
Przecież na stronie jest profil trasy:
http://www.silesiamarathon.pl/pl/trasa/
Jak szukasz w miarę płaskiego maratonu to zainteresuj się Krakowem. Choć mi osobiście Warszawa również wydaje się w miarę płaska.
PS: Trochę to dziwne, że na 1,5 miesiąca przed startem nie wiesz czy weźmiesz udział w maratonie czy połówce, nie sądzisz?
- kasiachwi
- Rozgrzewający Się
może i dziwnemaly89 pisze:PS: Trochę to dziwne, że na 1,5 miesiąca przed startem nie wiesz czy weźmiesz udział w maratonie czy połówce, nie sądzisz?

- Nom
- Stary Wyga
No i dobrze wybrałaś. Silesia trudna jest. Poczekaj, przygotuj się solidnie a potym ciś a wartko! Bo jak jeszcze pogoda spłata figla to przerąbane na tej trasie. Lekko nie ma, ale przynajmniej się nie nudzisz 

- kasiachwi
- Rozgrzewający Się
dziękuję, taki też mam planNom pisze:No i dobrze wybrałaś. Silesia trudna jest. Poczekaj, przygotuj się solidnie a potym ciś a wartko! Bo jak jeszcze pogoda spłata figla to przerąbane na tej trasie. Lekko nie ma, ale przynajmniej się nie nudzisz