Kto, gdzie na Biegach Niepodległościowych?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zbliżamy się nieuchronnie do Ulicznych Biegów Niepogległościowych. Wielu z Nas-Biegaczy ma zapewne jakieś plany zwiazane ze startami w takich biegach. Ja osobiście, 11 listopada, biegnę w Goleniowie na dystansie 1 mili. Wcześniej zakładałem czas 5:50 min., ale teraz nie wiem, czy będę w stanie się uporać z takim wynikiem. Jakby nie patrzeć to mam teraz okres roztrenowania i biegam "coś tam" - ogólnie niewiele i luźno. Ale może to właśnie okaże się pomocne. W każdym razie czas 6:15 min. też dałby wysokie miejsce, a w kategorii wiekowej to już w ogóle. Zapraszam do dzielenia się swoimi planami, założeniami jeśli chodzi o wynik w biegach niepodległościowych.
Pozdro, RobsonP
Pozdro, RobsonP
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Ja wybieram się na 10k do Gdyni. Cel - złamać 40 minut!
Powodzenia w osiąganiu kolejnych życiówek, nie tylko 11. listopada

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32'41''
11 listopada o godzinie 11:11 mam zamiar wystartować w Warszawie, cel to osiągnąć metę bez bólu i dać z siebie 100%
Do poprawienia:
5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015
I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
5k - 15'36'' 2012 / 10k - 32'41'' 2015 / 15k - 50'37'' 2012 / Półmaraton - 1h12'53'' 2015
I co się tak cieszycie życiem i tak wszyscy umrzemy...
-
- Wyga
Dzięki. Tobie zaś gratuluję tego co osiągnąłeś wytrwałością i ciężką pracą, a co przedstawiłeś w ostatnim artykule. Tak trzymaj. Zdrowia i sukcesów życzę.maly89 pisze:Ja wybieram się na 10k do Gdyni. Cel - złamać 40 minut!
Pozdro, RobsonP
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja planuję 15 km w Obornikach Śląskich. Nie mniej jednak wolałbym start na 10 km. Może macie wiedzę na temat mniej promowanych biegów niepodległościowych w okolicach Złotowa (woj. wielkopolskie)?
- Affinity
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 37:50
- Życiówka w maratonie: 3:08:09
Też biegnę w Warszawie, jednak moim ambitnym celem będzie zejście poniżej 40forgotten pisze:11:11 Warszawa - cel wykręcenie 33 z przodu, co nie będzie łatwe w tym okresie przygotowań

-
- Rozgrzewający Się
Ja biegnę Warszawę, ale że postanowiłem do wiosennego maratonu w końcu przygotować się rzetelnie wg książkowej metody Skarżyńskiego - to i BN traktuję zupełnie towarzysko; zresztą na pociśnięcie życiówki zrobionej dwa miesiące temu w Krynicy widoków raczej bym nie miał w obecnej formie, więc luz blues
. W zasadzie to najpewniej pobiegnę z debiutującymi właśnie w BN koleżanką, kuzynką oraz kumplem jako pacemaker-motywator, i czy skończy się poniżej 60 minut, czy nawet powyżej - nie robi mi zupełnie różnicy.
Ale i tak już nie mogę się doczekać widoku tej żywej flagi i hymnu na starcie : )

Ale i tak już nie mogę się doczekać widoku tej żywej flagi i hymnu na starcie : )
- suchy
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 32:41
- Życiówka w maratonie: 2:29:35
Pierwszy bieg z cyklu GPX to Bieg Urodzinowy, organizowany w lutym na urodziny Gdyni. Cykl składa się z czterech biegów, Urodzinowego + Europejskiego + Nocnego Świętojańskiego i NiepodległościDla wielu będzie to zatem okazja do wygrania nagród specjalnych za cały cykl, a dla uczestników wszystkich imprez GPX szansa na skompletowanie kolejnego medalu, który wraz z pozostałymi medalami z Biegu Europejskiego i Świętojańskiego złoży się w jedna całość.

www.run-passion.pl
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
To, że są cztery imprezy wiem, ale czy medal z biegu Urodzinowego też składa się na całość? Na stronie GOSIRu piszą tylko o biegu Europejskim i Świętojańskim - stąd taka informacja u nas.suchy pisze:Pierwszy bieg z cyklu GPX to Bieg Urodzinowy, organizowany w lutym na urodziny Gdyni. Cykl składa się z czterech biegów, Urodzinowego + Europejskiego + Nocnego Świętojańskiego i NiepodległościDla wielu będzie to zatem okazja do wygrania nagród specjalnych za cały cykl, a dla uczestników wszystkich imprez GPX szansa na skompletowanie kolejnego medalu, który wraz z pozostałymi medalami z Biegu Europejskiego i Świętojańskiego złoży się w jedna całość.
Swoją drogą też planuję wystartować w Gdyni. Tym razem rekreacyjnie.
- suchy
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 32:41
- Życiówka w maratonie: 2:29:35
Nie lepiej było zapytać u źródła
?
Już poprawiłem, "Urodzinowy" gdzieś mi umkną, jak teks pisałem i wrzucałem na stronkę.

Już poprawiłem, "Urodzinowy" gdzieś mi umkną, jak teks pisałem i wrzucałem na stronkę.
www.run-passion.pl
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
Następnym razem będę pytał o szczegóły Ciebie 
Pozdrawiam i do zobaczenia.

Pozdrawiam i do zobaczenia.