10. Bieg Piotrkowską Łódź 26 maja 2012
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:03
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Już za 2 tygodnie odbędzie się 10. Bieg Piotrkowską. Wydaje mi się, że są wśród Was osoby, które będą startować. Jakieś cele? Będzie to moja druga dycha na zawodach od bardzo dawna, liczę, że uda się pobić wynik z 15 kwietnia. Poniżej trasa.

- nasionko
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 43'32''
- Życiówka w maratonie: 3h35'34''
- Kontakt:
Śmieszne jest trochę to, że trasa Biegu ulicą Piotrkowską tylko na dwóch kilometrach przebiega właśnie tą ulicą 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
śmieszne to jest miasto, które nie dotrzymuje terminów wymiany kostki na Pietrynie i robi niepotrzebny bajzel
lepiej tak jak teraz, niż w tą i nazad na odcinku 4-5km..
co do planów będę walczył o 34:5x
lepiej tak jak teraz, niż w tą i nazad na odcinku 4-5km..
co do planów będę walczył o 34:5x
- golon4
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:42
- Życiówka w maratonie: 03:32:22
- Kontakt:
Maurice ja mam życiówkę 34:42 i chce ją poprawić 
więc może polecimy razem ?
ja będę 1szy raz w życiu w ŁODZI mam spory kawał drogi z pod granicy ze Słowacją
może ktoś powiedzieć coś na temat trasy ? płaska jest na życiówki ?

więc może polecimy razem ?
ja będę 1szy raz w życiu w ŁODZI mam spory kawał drogi z pod granicy ze Słowacją
może ktoś powiedzieć coś na temat trasy ? płaska jest na życiówki ?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
to nie jest za szybka trasa, zwłaszcza w tym roku
plusem będzie niewątpliwie godzina startu
plusem będzie niewątpliwie godzina startu
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Właśnie a coś więcej? Marka? Dużo napisików reklamowych? Bo te w zeszłym nawet nie ścierały kurzuIwan pisze:Fajne, bo przewiewne koszulki dają do pakietów. Dużo lepsze od tych bawełnianych z zeszłego roku.

- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Marka jakaś mało znana (dla mnie). Nie podam dokładnie bo metkę wywaliłem. Chyba od tego samego producenta (jeśli dobrze kojarzę), co tegoroczne koszulki Łódź Maraton Dbam o Zdrowie. Tkanina techniczna (splot), oddychająca. Biała z kolorowymi wykończeniami pod szyją i na końcach krótkich rękawów. Z przodu tylko symbol biegu i logo Łodzi. Na plecach same loga sponsorów - niezbyt dużo. Idzie wytrzymać.wolf1971 pisze:Właśnie a coś więcej? Marka? Dużo napisików reklamowych? Bo te w zeszłym nawet nie ścierały kurzuIwan pisze:Fajne, bo przewiewne koszulki dają do pakietów. Dużo lepsze od tych bawełnianych z zeszłego roku.
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:03
- Kontakt:
Na Dbam o zdrowie koszulki była adidasa, bardzo fajne.
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Możliwe, że na 10 km. W maratonie była inna.Michal Stachowiak pisze:Na Dbam o zdrowie koszulki była adidasa, bardzo fajne.
http://www.lodzmaraton.pl/aktualnosci/z ... ratonczyka
Co nie zmienia faktu, że dobrze się w niej biega. Ta sama firma robiła koszulki dla "Biegu Piotrkowską" - porównałem obie.Koszulki wykona łódzka firma LispolPlus s.c. która produkuje koszulki i nadruki na koszulki dla wielu biegów z całej Polski.
- slaweko
- Wyga
-
- Zaprawiony W Bojach
płasko ciepło duszno nawet wietrznieslaweko pisze:Maurice, mógłbyś przybliżyć w kilku słowach ten temat? Czekają nas jakieś podbiegi czy coś? Pytam, ponieważ pierwszy raz będę biegł w Łodzi i praktycznie nic nie wiem o tej trasie, jej profilu.Maurice pisze:to nie jest za szybka trasa, zwłaszcza w tym roku
Pozdrawiam,
Sławek
Tompoz
Tompoz
- slaweko
- Wyga
Może nie będzie tak źle. Prognozy mówią, że w Łodzi w najbliższą sobotę po godz. 18 będzie 17-18 stopni, lekki wietrzyk, wilgotność 53%.tompoz pisze:płasko ciepło duszno nawet wietrznie
Sławek.
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Zaczynamy lekkim podbiegiem. Zachodnia do ul. Tuwima (ok 2 km.). Później w miarę płasko. Lekki podbieg ul. Sienkiewicza (okolice 6 km), Z górki od ul. Tuwima do ul. Lutomierskiej. Przed metą (ul. Zachodnia lekki podbieg).slaweko pisze:Maurice, mógłbyś przybliżyć w kilku słowach ten temat? Czekają nas jakieś podbiegi czy coś? Pytam, ponieważ pierwszy raz będę biegł w Łodzi i praktycznie nic nie wiem o tej trasie, jej profilu.Maurice pisze:to nie jest za szybka trasa, zwłaszcza w tym roku