Dyplom za maraton
- rw74
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 43:31
- Życiówka w maratonie: 3:55:30
Zgodnie z Regulaminem tegorocznego Łódź Maraton Dbam o Zdrowie
"XII.
13. Dyplom za ukończenie biegu będzie dostępny do pobrania w ciągu 7 dni od zakończenia imprezy na stronie www.lodzmaraton.pl.
Czy ktoś wie coś na temat tych dyplomów?
Na razie nie udało mi się ich odnaleźć. Może jestem zbyt niecierpliwy.
"XII.
13. Dyplom za ukończenie biegu będzie dostępny do pobrania w ciągu 7 dni od zakończenia imprezy na stronie www.lodzmaraton.pl.
Czy ktoś wie coś na temat tych dyplomów?
Na razie nie udało mi się ich odnaleźć. Może jestem zbyt niecierpliwy.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 43:21 2012
- Życiówka w maratonie: 3:30:04 2012 Łódź
Na razie nie ma nawet oficjalnych wyników. Ale z http://www.online.datasport.pl/results558/index.php można pobrać certyfikat na którym będzie twój czas, miejsce, międzyczasy i zdjęcie z mety:)
- rw74
- Rozgrzewający Się
Certyfikat widziałem. Nawet moje zdjęcie się tam znajdzie, ale nie wszyscy mają tyle szczęścia. Moi najbliżsi towarzysze z łódzkiej trasy mogą sobie co najwyżej wydrukować certyfikaty z fotkami innych zawodników.Wodon pisze:Na razie nie ma nawet oficjalnych wyników. Ale z http://www.online.datasport.pl/results558/index.php można pobrać certyfikat na którym będzie twój czas, miejsce, międzyczasy i zdjęcie z mety:)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 04:31:02
Mam nadzieję, że certyfikaty jakie można w chwili obecnej pobrać, są wersją 'beta' ... Patrząc na ich jakość, a mając jako punkt odniesienia choćby do zeszłorocznych dyplomów (nadal dostępnych przez stronę http://lodzmaraton.pl/dyplomy-i-zdjecia), to nie ma porównania ;(
Organizatorzy, zróbcie coś ładniejszego !!!
Organizatorzy, zróbcie coś ładniejszego !!!
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 43:21 2012
- Życiówka w maratonie: 3:30:04 2012 Łódź
Wina jest chyba po stronie organizatora. Na datasport ich nieoficjalne wyniki są cały czas z 17. i pewnie nowszej wersji już nie będzie, a trzy wpisy są jeszcze jako zawodnik do uzupełnienia. Tez bardzo chętnie wydrukowałbym sobie coś ładnego w dużym formacie usiadł z piwkiem w cieniu i patrzył na to całe trzy i pół godziny:) (to był mój pierwszy maraton)
- rw74
- Rozgrzewający Się
Dobry pomysłIwan pisze:Zawsze można próbować się czegoś dowiedzieć. Telefon powinien jeszcze działać.
Biuro Łódź Maraton Dbam o Zdrowie
tel: 513 015 688

Właśnie dowiedziałem się, że w tym tygodniu dyplomy powinny się pojawić na stronie.
Więc pozostaje tylko spokojnie poczekać.
Nie wiem, czy ja wytrzymam całe trzy i pół godzinyWodon pisze:Tez bardzo chętnie wydrukowałbym sobie coś ładnego w dużym formacie usiadł z piwkiem w cieniu i patrzył na to całe trzy i pół godziny:) (to był mój pierwszy maraton)

-
- Rozgrzewający Się
A ja tam wytrzymam i z godzinę dłużej, też jako debiutantWodon pisze:Tez bardzo chętnie wydrukowałbym sobie coś ładnego w dużym formacie usiadł z piwkiem w cieniu i patrzył na to całe trzy i pół godziny:) (to był mój pierwszy maraton)

No i mogliby podać, że trasa miała 195 metrów więcej, jak na maraton przystało, hi hi ...
-
- Rozgrzewający Się
- rw74
- Rozgrzewający Się
W poniedziałek 30 kwietnia wysłałem na adres info@lodzmaraton.pl maila z zapytaniem:
Wg punktu XII.13. regulaminu "Dyplom za ukończenie biegu będzie dostępny do pobrania w ciągu 7 dni od zakończenia imprezy na stronie www.lodzmaraton.pl.
Tymczasem minęło 14 dni, a dyplomów jak nie było, tak nie ma.
Kiedy, a może CZY organizator ma zamiar udostępnić do pobrania dyplomy z tej imprezy?
Na razie bez odzewu. Mam wrażenie, że organizator uważa, że regulamin go nie obowiązuje.
Wg punktu XII.13. regulaminu "Dyplom za ukończenie biegu będzie dostępny do pobrania w ciągu 7 dni od zakończenia imprezy na stronie www.lodzmaraton.pl.
Tymczasem minęło 14 dni, a dyplomów jak nie było, tak nie ma.
Kiedy, a może CZY organizator ma zamiar udostępnić do pobrania dyplomy z tej imprezy?
Na razie bez odzewu. Mam wrażenie, że organizator uważa, że regulamin go nie obowiązuje.
-
- Rozgrzewający Się
- rw74
- Rozgrzewający Się
Ja biegłem maraton i mi to akurat nie przeszkadza, bo na dyplomie jest nazwa "ŁÓDŹ MARATON dbam o zdrowie", zresztą po czasie widać, że nie biegłem 10kmZdrapek pisze:Hurra ... pojawiły się ładne dyplomy)) Tylko jak dla mnie, jest jedno ale ... wyglądają one tak samo dla uczestnika maratonu, jak i biegu na 10k. Po prostu brakuje mi tak zwrotu, że jest to "Dyplom za ukończenie maratonu (lub biegu 10k) dla zawodnika ..."

Jednak dostrzegam inny minus. Moja koleżanka pokonała dystans maratonu w czasie poniżej 4 godzin. Niestety czas brutto ma ciut dłuższy niż 4 godziny, a netto na dyplomie nie ma.