Bieg Na Szczyt Rondo 1 19 maj 2012
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam serdecznie i zapraszam do wzięcia udziału w II edycji Biegu Na Szczyt Rondo 1.
Impreza odbędzie się 19 maja 2012 roku i będzie miała rangę Masters Race w cyklu Towerrunning World Cup. Dzięki temu stanie się jednym z ważniejszych eventów tego typu na świecie! Na starcie spodziewamy się wielu zawodników ze światowej czołówki. Emocje będą gwarantowane! Podobnie jak rok temu, całość opłaty startowej przekazujemy Stowarzyszeniu "SOS Wioski Dziecięce".
Więcej informacji na stronie http://www.biegnaszczyt.pl oraz na facebooku https://www.facebook.com/pages/Bieg-Na- ... 5384168339
Impreza odbędzie się 19 maja 2012 roku i będzie miała rangę Masters Race w cyklu Towerrunning World Cup. Dzięki temu stanie się jednym z ważniejszych eventów tego typu na świecie! Na starcie spodziewamy się wielu zawodników ze światowej czołówki. Emocje będą gwarantowane! Podobnie jak rok temu, całość opłaty startowej przekazujemy Stowarzyszeniu "SOS Wioski Dziecięce".
Więcej informacji na stronie http://www.biegnaszczyt.pl oraz na facebooku https://www.facebook.com/pages/Bieg-Na- ... 5384168339
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Rozgrzewający Się
W zeszłym roku podczas rejestracji on line 100 pakietów startowych rozeszło się w niecałe 5 minut!
W tym roku przygotowaliśmy dla Was 500 numerów startowych.
Jak obstawiacie? W ile minut ( a może sekund?
) rozejdą się pakiety startowe w tym roku?
W tym roku przygotowaliśmy dla Was 500 numerów startowych.
Jak obstawiacie? W ile minut ( a może sekund?

- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Najważniejsze by zeszły wszystkie i wszyscy dobrze się bawili 
Osobiście chciałbym kiedyś treningowo tam wbiec/wejść i czy jest to możliwe poza konkursem?

Osobiście chciałbym kiedyś treningowo tam wbiec/wejść i czy jest to możliwe poza konkursem?

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Rozgrzewający Się
Witaj,
niestety poza naszym biegiem nie ma możliwości wbiegnięcia na samą górę Rondo 1. Ochrona dobrze tam pilnuje
Być może już szybciej by się udało wbiec na szczyt PKIN. Jeśli podejmiesz próbę to daj znać
Może zorganizujemy jakieś wspólne treningi?
niestety poza naszym biegiem nie ma możliwości wbiegnięcia na samą górę Rondo 1. Ochrona dobrze tam pilnuje

Być może już szybciej by się udało wbiec na szczyt PKIN. Jeśli podejmiesz próbę to daj znać

Może zorganizujemy jakieś wspólne treningi?
-
- Rozgrzewający Się
KONKURS Z ISOSTAREM!
Miło nam poinformować, że Isostar potwierdził swój udział sponsorski w naszej imprezie! W związku z tym przygotowalismy dla Was konkurs. Pierwsza osoba, która opublikuje swoją odpowiedź pod informacją konkursową na facebooku otrzyma zestaw Isostar (min. puszkę, batonik, tabletki).
Które budynki i z jakich krajów wchodzą w cykl startów Masters Race 2012 Towerruning?
Odpowiedzi szukajcie min. na www.towerrunning.com
Miło nam poinformować, że Isostar potwierdził swój udział sponsorski w naszej imprezie! W związku z tym przygotowalismy dla Was konkurs. Pierwsza osoba, która opublikuje swoją odpowiedź pod informacją konkursową na facebooku otrzyma zestaw Isostar (min. puszkę, batonik, tabletki).
Które budynki i z jakich krajów wchodzą w cykl startów Masters Race 2012 Towerruning?
Odpowiedzi szukajcie min. na www.towerrunning.com
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
A gdzie tam. Ja po schodach nie biegam
To takie jednorazowe pewnie u mnie. Zobaczyć, spróbować i biegać nadal swoje 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Rozgrzewający Się
Uwaga! Konkurs został rozwiązany!
Paczkę Isostar otrzymał Wojciech Robak z Warszawy!
Serdecznie gratulujemy!
Paczkę Isostar otrzymał Wojciech Robak z Warszawy!
Serdecznie gratulujemy!
-
- Rozgrzewający Się
Już za dwa tygodnie rozpocznie się rejestracja do II edycji Biegu!
A już niedługo możecie o niej również usłyszeć w szanowanym przez biegowych braci magazynie Runner's World www.runners-world.pl oraz dwóch prestiżowych portalach branżowych, które objęły patronat nad tegoroczną edycją; www.bieganie.pl oraz www.maratonczyk.pl
A już niedługo możecie o niej również usłyszeć w szanowanym przez biegowych braci magazynie Runner's World www.runners-world.pl oraz dwóch prestiżowych portalach branżowych, które objęły patronat nad tegoroczną edycją; www.bieganie.pl oraz www.maratonczyk.pl
-
- Rozgrzewający Się
Już jutro o godzinie 12.00 rozpoczynają się zapisy do II edycji Biegu na Szczyt Rondo 1. Nie przegapcie tej szansy bo to jedyna impreza rangi Masters Race w Polsce!
Mamy dla Was 500 pakietów!
Mamy dla Was 500 pakietów!
-
- Dyskutant
Od którego roku życia można brać udział?
http://celmaraton.blogspot.com/
Bieganie to coś więcej niż sport, to styl życia!
Bieganie to coś więcej niż sport, to styl życia!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 45:53
- Życiówka w maratonie: 3:54:21
Witam,
zarejestrowałem się i numer już mam. A teraz mam pytanie dotyczące regulaminu, a raczej tego, czego się nie doszukałem w nim. To znaczy nie znalazłem żadnych informacji na temat zasad pokonywania pięter. Z tego wyciągam wniosek, że można wbiegać przytrzymując się poręczy lub ścian, o ile jest to możliwe ze względu na szerokośc klatki schodowej. Po jednym stopniu i po kilka stopni, jeżeli nogi wytrzymają. Czyli co nie jest zabronione to jest dozwolone. Pomijam fakt, czy to przyspieszy lub ułatwi pokonanie tych 37 pięter. Pytam doświadczonych i zaprawionych w bojach biegaczy po schodach, bo ja nie mam żadnych doświadczeń w tym temacie. To będzie mój debiut. Narazie upatrzyłem sobie jeden wierzowiec na osiedlu i tam będę doskonalił technikę pokonywania schodów, po obejrzeniu wszystkich dostępnych filmów z tego biegu. Na szczęście jeszcze trochę czasu do biegu zostało. Najpierw maraton w Łodzi, później Bieg w ZOO i po tym Rondo1. Będę wdzięczny za podpowiedzi i sugestie. Pozdrawiam, Michał
zarejestrowałem się i numer już mam. A teraz mam pytanie dotyczące regulaminu, a raczej tego, czego się nie doszukałem w nim. To znaczy nie znalazłem żadnych informacji na temat zasad pokonywania pięter. Z tego wyciągam wniosek, że można wbiegać przytrzymując się poręczy lub ścian, o ile jest to możliwe ze względu na szerokośc klatki schodowej. Po jednym stopniu i po kilka stopni, jeżeli nogi wytrzymają. Czyli co nie jest zabronione to jest dozwolone. Pomijam fakt, czy to przyspieszy lub ułatwi pokonanie tych 37 pięter. Pytam doświadczonych i zaprawionych w bojach biegaczy po schodach, bo ja nie mam żadnych doświadczeń w tym temacie. To będzie mój debiut. Narazie upatrzyłem sobie jeden wierzowiec na osiedlu i tam będę doskonalił technikę pokonywania schodów, po obejrzeniu wszystkich dostępnych filmów z tego biegu. Na szczęście jeszcze trochę czasu do biegu zostało. Najpierw maraton w Łodzi, później Bieg w ZOO i po tym Rondo1. Będę wdzięczny za podpowiedzi i sugestie. Pozdrawiam, Michał
-
- Rozgrzewający Się
Witaj Michale!
Rzeczywiście technika pokonywania schodów nie została ujęta w regulaminie, ponieważ tak samo jak ogólna sprawność fizyczna, przyczynia się do Twojego sukcesu podczas startu. To czy będziesz używał poręczy, pokonywał stopnie co dwa itp. zależy od Ciebie
Śledź proszę naszą stronę i facebooka. Niedługo pojawi się tam kilka wskazówek dot. technik wbiegania po schodach.
Być może pomogą Ci one przygotować się do startu!
Pozdrawiam
Rzeczywiście technika pokonywania schodów nie została ujęta w regulaminie, ponieważ tak samo jak ogólna sprawność fizyczna, przyczynia się do Twojego sukcesu podczas startu. To czy będziesz używał poręczy, pokonywał stopnie co dwa itp. zależy od Ciebie

Śledź proszę naszą stronę i facebooka. Niedługo pojawi się tam kilka wskazówek dot. technik wbiegania po schodach.
Być może pomogą Ci one przygotować się do startu!
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Odpowiadając na pytanie forumowicza:
W biegu na szczyt może wziąć udział osoba, która najpóźniej w dniu Biegu Na Szczyt RONDO 1 ukończyła 18 lat.
Dzisiaj ruszyły uzupełniające zapisy!
A na facebooku znajdziecie info o konkursie z nagrodami!
Nie przegapcie tego!
W biegu na szczyt może wziąć udział osoba, która najpóźniej w dniu Biegu Na Szczyt RONDO 1 ukończyła 18 lat.
Dzisiaj ruszyły uzupełniające zapisy!
A na facebooku znajdziecie info o konkursie z nagrodami!
Nie przegapcie tego!

-
- Rozgrzewający Się
Witajcie!
Przypominamy, że dzisiaj upływa ostatni termin rejestracji on-line.
Od jutra rejestracja będzie możliwa tylko w biurze zawodów.
A z ciekawostek dotyczących samej imprezy to do grona naszych sponsorów dołączył Reebok!
W biegu weźmie udział 7 zawodników z światowej czołówki Pucharu Świata. Na facebooku będziemy prezentować ich sylwetki.
Dołączcie do nas https://www.facebook.com/BiegNaSzczytRondo1
Przypominamy, że dzisiaj upływa ostatni termin rejestracji on-line.
Od jutra rejestracja będzie możliwa tylko w biurze zawodów.
A z ciekawostek dotyczących samej imprezy to do grona naszych sponsorów dołączył Reebok!
W biegu weźmie udział 7 zawodników z światowej czołówki Pucharu Świata. Na facebooku będziemy prezentować ich sylwetki.
Dołączcie do nas https://www.facebook.com/BiegNaSzczytRondo1