Jak zapłacić ze zniżką przez internet?
- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Pytanie jak w temacie - czy żeby uwzględnić rabat za prenumeratę "biegania" to muszę sam wykonać przelew czy można jakoś przez system automatyczny ze strony www.polmaratonwarszawski.pl ? Nie widzę tam opcji wprowadzenia rabatu, cena jest na sztywno ustawiona na 80zł...
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
- lukizpaska
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:53
- Życiówka w maratonie: 4:25:xx
musisz sam wykonać przelew
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Odgrzewam kotleta.
Załóżmy, że chcę sobie zamówić prenumeratę biegania i jako jej posiadacz opłacić tańszą stawkę za startowe. Zgodnie z tym, co wyczytałem na stronie miesięcznika wynika, że kartę przyślą mi w ciągu 30dni od zaksięgowania na ich końcie. Rozumiem, że ta mniejsza stawka będzie mi przysługiwać dopiero po tym, jak przybędzie mi ta cała karta, mam rację? Powiedzcie mi teraz w jaki sposób FMW zweryfikuje to, że jestem posiadaczem owej prenumeraty? W regulaminie widzę tylko ten zapis:
"5. Posiadaczom Karty Prenumeratora BIEGANIA przysługuje zniżka w opłacie startowej w wysokości 15% od kwot podanych w p. 1. Uwaga – w przypadku osób urodzonych w roku 1948 lub wcześniej zniżek nie można łączyć – obowiązuje pełna opłata ulgowa określona w p. 5."
Czy przy wysyłaniu przelewu za startowe mam w tytule wpłaty dodać numer karty/prenumeraty? A może miesięcznik jest powiązany z FMW i współdzielą bazą danych
?
Edit: Ehe, to są powiązane byty. Na to sobie już odpowiedziałem.
Jeszcze coś. Czy jeżeli wystartowałbym z prenumeratą od numeru Sierpień 2012, to rozumiem, że owej karty i jak i numeru powinienem się spodziewać pod koniec sierpnia? Jeżeli tak, to może się stać tak, że nie przyjdzie mi ta karta/numer do 31sierpnia i przez to będę zmuszony płacić drugą stawkę startową?
Oświećta mnie.
Załóżmy, że chcę sobie zamówić prenumeratę biegania i jako jej posiadacz opłacić tańszą stawkę za startowe. Zgodnie z tym, co wyczytałem na stronie miesięcznika wynika, że kartę przyślą mi w ciągu 30dni od zaksięgowania na ich końcie. Rozumiem, że ta mniejsza stawka będzie mi przysługiwać dopiero po tym, jak przybędzie mi ta cała karta, mam rację? Powiedzcie mi teraz w jaki sposób FMW zweryfikuje to, że jestem posiadaczem owej prenumeraty? W regulaminie widzę tylko ten zapis:
"5. Posiadaczom Karty Prenumeratora BIEGANIA przysługuje zniżka w opłacie startowej w wysokości 15% od kwot podanych w p. 1. Uwaga – w przypadku osób urodzonych w roku 1948 lub wcześniej zniżek nie można łączyć – obowiązuje pełna opłata ulgowa określona w p. 5."
Czy przy wysyłaniu przelewu za startowe mam w tytule wpłaty dodać numer karty/prenumeraty? A może miesięcznik jest powiązany z FMW i współdzielą bazą danych

Edit: Ehe, to są powiązane byty. Na to sobie już odpowiedziałem.
Jeszcze coś. Czy jeżeli wystartowałbym z prenumeratą od numeru Sierpień 2012, to rozumiem, że owej karty i jak i numeru powinienem się spodziewać pod koniec sierpnia? Jeżeli tak, to może się stać tak, że nie przyjdzie mi ta karta/numer do 31sierpnia i przez to będę zmuszony płacić drugą stawkę startową?
Oświećta mnie.
- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
Ja zapomniałem dodać w opisie przelewu swojego numeru prenumeraty, po prostu zrobiłem przelew z niższą kwotą i zadziałało - mam numer startowy przydzielony
ale ja mam prenumeratę od grudnia i startowałem już w marcu w połówce - może dzięki temu łatwiej mnie zidentyfikowali? Ale raczej po prostu patrzą po imieniu i nazwisku czy masz prenumeratę więc śmiało rób przelew a w razie czego wyjaśnisz im to telefonicznie. Ale myślę że nie jest ważne czy masz kartę tylko czy zapłaciłeś za prenumeratę...

Leszek Deska
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Karty mi jeszcze nie przysłali, ale pierwszy numer już tak. Dzisiaj puściłem przelew na 85zł, ciekawe czy uznają mnie jako gościa prenumeratą :P
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
Powolutku zaczynam się martwić
Nadal mi numerka nie przydzielono, ale przeczekam do końca tygodnia jeszcze. Może jednak mają kocioł i po prostu działają wolniej niż zwykle (Zawsze szybko mi przedzielano numer).
Edit: Sprawa załatwiona

Edit: Sprawa załatwiona