Więc tak przygotuj sie na to ze przez pierwsze 10 km nie bedziesz miał prawidłowego odczytu ze swego zegarka gps chyba ze masz footpad ( satelity sie gubią miedzy wierzowcami i pod tunelami) na dzien dobry jest podbieg nie ostry ogromna ilośc kibiców

) bedzie ciasno cieżko bedzie wchodzić w zakrety zaraz przy krawężniku, jeśli biedniesz za zającem bedzie mocno szarpać tempo przez pierwsze 15 km potem jak zrobi sie luzniej wszystko wraca do normy punkty z woda i izotonikiem długie napewno nie zabraknie dla nikogo
Trasa bardzo ciekawa przebiegniesz przez niemal wszystkie najciekawsze dzielnice Chicago ostatnie km to michigen ave tu jest najlepiej doping bedziesz miał kosmiczny
Największy problem to moze być pogoda nie wiem jakie bedzie lato w tym roku bo zimy prawie nie ma nigdy tak nie było odkąd tu jestem (8 lat)
Jeśli bedzie upał i wilgoć już na starcie zmien założenia jeśli chodzi o czas naprawdę tu jest bardzo duża wilgoć która w pl nie występuje jak bedziesz w Chicago i bedziesz chciał sie spotkać daj znać mogę wysłać tobie numer tel na pw;)