Szykuj się do Maratonu z Drużyną Dbam o Zdrowie
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Rusza drużyna Dbam o Zdrowie!Będziemy wspólnie przygotowywać się do Łódzkiego Maratonu. 4 Grudnia (niedziela) zapraszamy na pierwszy trening w Łodzi.Pierwszy raz spotykamy się o godz. 12:00 w Parku na Zdrowiu vis-a-vis Aquaparku Fala.
Treningi będą odbywać się w Środy(godz.18) i Niedziele(godz.10),środowe zajęcia będą odbywać się w Atlas Arenie,w której do dyspozycji będzie szatnia gdzie będziemy się spotykać przed każdym treningiem.
Bezpłatne zajęcia będą odbywać się pod okiem trenera zapraszamy wszystkich chętnych.
Drużyny Dbam o Zdrowie pojawią się w najbliższym czasie także w Warszawie i Poznaniu.
Treningi będą odbywać się w Środy(godz.18) i Niedziele(godz.10),środowe zajęcia będą odbywać się w Atlas Arenie,w której do dyspozycji będzie szatnia gdzie będziemy się spotykać przed każdym treningiem.
Bezpłatne zajęcia będą odbywać się pod okiem trenera zapraszamy wszystkich chętnych.
Drużyny Dbam o Zdrowie pojawią się w najbliższym czasie także w Warszawie i Poznaniu.
-
- Rozgrzewający Się
Mam pytanie ... Czy "mizerna" kobitka dopiero na początku swojej drogi do maratonu ma szanse Was dogonić na tym treningu niedzielnym (w środy na pewno nie dam rady czasowo). Czy ktoś mógłby trchochę nakreślić jaki jest poziom, jak przeprowadzony jest trening i czy każdy wyjdzie z niego żywy
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź
-
- Rozgrzewający Się
Mam pytanie w sprawie treningów, które mają się odbywać w Poznaniu. Zarówno w Łodzi jak i w Warszawie one ruszyły, natomiast o Poznaniu cisza. Miała ukazać się informacja o pierwszym spotkaniu w zeszłym tygodniu. I nic i cisza. Czy będą się odbywały?
-
- Wyga
Zajęcia w Poznaniu ruszają w przyszłym tygodniu,szczegóły podamy w najbliższym czasie na stronie internetowej i forum.
Co do łódzkich treningów najbliższy w Niedziele godz.11 spotykamy się przy Atlas Arenie,zajęcia biegowe+sprawność odbywają się w terenie.W Środy spotykamy się w Atlas Arenie w szatni wychodzimy w teren na ok.30-45min po czym wracamy do hali na zajęcia sprawnościowe.
Zajęcia są super,zapraszamy wszystkich chętnych.
Co do łódzkich treningów najbliższy w Niedziele godz.11 spotykamy się przy Atlas Arenie,zajęcia biegowe+sprawność odbywają się w terenie.W Środy spotykamy się w Atlas Arenie w szatni wychodzimy w teren na ok.30-45min po czym wracamy do hali na zajęcia sprawnościowe.
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Fajnie. A o której godzinie...?Organizator pisze:W Środy spotykamy się w Atlas Arenie w szatni wychodzimy w teren na ok.30-45min po czym wracamy do hali na zajęcia sprawnościowe.
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
przeciez jest napisane o ktorej
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
wejście nr 3
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niecałe 7km po Zdrowiu po 5:40 + hala (ćw. motoryczne w truchcie, przebieżki, g i m n a s t y k a). Do dyspozycji szatnia.
zabierz 2pary butów: do parku i na halę - było ok 30osób
14.gru z racji nieuprzątniętej głównej części hali po motocrossie ćwiczyliśmy przy szatniach na tartanowych torach i na klepkowym boisku do siatki, myślę że tym razem będzie podobnie
mi brakowało wytruchtania po gimnastyce, trzeba we własnym zakresie (wymeldowując się wcześniej z szatni)
zabierz 2pary butów: do parku i na halę - było ok 30osób
14.gru z racji nieuprzątniętej głównej części hali po motocrossie ćwiczyliśmy przy szatniach na tartanowych torach i na klepkowym boisku do siatki, myślę że tym razem będzie podobnie
mi brakowało wytruchtania po gimnastyce, trzeba we własnym zakresie (wymeldowując się wcześniej z szatni)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
i jak tam się podobało?Iwan pisze:Dzięki!
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Niestety nie dotarłem. Podczas niedzielnego długiego wybiegania przeciążyłem ścięgno Achillesa. Na razie trening szlag trafił. Kuśtykam po domu...Maurice pisze: i jak tam się podobało?

"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.