XXVII BIEG SYLWESTROWY 2011 ŁÓDŹ
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tu rozmawiamy o XXVII BIEGU SYLWESTROWYM W ŁODZI
http://www.bslodz.pl
http://www.bslodz.pl
-
- Rozgrzewający Się
Przypuszczam, że trasa była mierzona dokładnie co do metra, zatem ile wynosi dokładnie dystans biegu ? 10 km i ile metrów ? (pytam, bo np. 10,0 km różni się np. od 10,8 km gdy mierzy się sobie czasy na treningu)
-
- Rozgrzewający Się
Pomiar wykazał 9850m
Bieg Sylwestrowy nie licząc zamieszania zeszłorocznego z powodu pogody odbywa się od kilku lat na starej trasie biegow organizowanych przez KB Arturówek. Trasa ta jest moja ulubioną trasą treningową z Garminem 305 biegałem w zawodach albo treningach wielokrotnie Garmin pokazywał mi ją od 9,65 do 9,82 km przy czym wiekszośc wyników oscyluje w okolicach 9750 metrów.Łodzianin pisze:Przypuszczam, że trasa była mierzona dokładnie co do metra, zatem ile wynosi dokładnie dystans biegu ? 10 km i ile metrów ? (pytam, bo np. 10,0 km różni się np. od 10,8 km gdy mierzy się sobie czasy na treningu)
Tompoz
- webstyler
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Witajcie, pierwszy raz będę brał udział w biegu w Łodzi. Czy ma ktoś z Was szkic trasy po jakiej będzie organizowany bieg?
- webstyler
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Jeździłem tam trochę na rowerze, jest kilka kombinacji ułożenia trasy biegu. Podejrzewam, że sporo osób biega z różnymi gadgetami typu iPhone gdzie rysuje się linia przebytej trasy i można to udostępnić na mapach Googlowych.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Najlepsza byłaby ta dookoła lasu z parowamiwebstyler pisze:Witajcie, pierwszy raz będę brał udział w biegu w Łodzi. Czy ma ktoś z Was szkic trasy po jakiej będzie organizowany bieg?

EDIT: A tu link do trasy http://www.bslodz.pl/?pg=trasa
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Zrób w przyszłym roku Półmaraton Szakala, a się przekonasz. To nie jest hardkor tylko sama natura. Super organizacja i piękne okoliczności przyrodyjanior pisze:te parowy, to taki odpowiednik toru mtb z biegu marszałka czy jeszcze lepszy hardkor ?
też będę tam po raz pierwszy więc do zobaczyska

- webstyler
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Wolf1971 dziękuję za linka do trasy. Jak się zapisywałem na bieg to nie pomyślałem żeby dokładniej przeklikać stronkę. Planuje ktoś z was przebiec trasę w najbliższą niedzielę?
-
- Rozgrzewający Się
Informuję wszystkich, iż z przyczyn niezależnych od organizatora (problemy techniczne) strona www.bslodz.pl w dniu 06 12 2011r. nie będzie aktualizowana.