MW w TV - piątek 22
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
mamy nikczemny i popsuty Polsat Sport, czy relacji nie bylo? 

- Maciej_J
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:38:25
- Życiówka w maratonie: 3:19:07
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Hmm.. o celebrytach, których pierwszy raz widziałem na oczy, o masowaniu jednej z 'prezenterek' i wzajemnych mniej lub bardziej osobistych wycieczkach czwórki 'prowadzącej' program. Było też może z kilkadziesiąt sekund biegnącego tłumu z różnych ujęć. Nie no o bieganiu też było, dowiedziałem się np. że przez cały rok Warszawa nie zobaczy tylu biegaczy (i miałem wczoraj chyba zbiorową halucynację podczas Biegnij Warszawo) i kilka innych równie prawdziwych faktów biegowych, jak np. zalecenie po maratonie masażu i sauny.
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Co do masażu i sauny to zdania są podzielone...nawet wśród fizjoterapeutów;)
Ja słyszałam, że materiał był bardzo fajny. To był reportaż, a nie program o bieganiu... Niestety nie udało mu się obejrzeć:(
Ja słyszałam, że materiał był bardzo fajny. To był reportaż, a nie program o bieganiu... Niestety nie udało mu się obejrzeć:(
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Była powtórka w tygodniu.
Jeśli mówimy o tym programie, w którym Paulina Sykut debiutuje w imprezie biegowej. Co prawda prezenterka startowała w biegu topwarzyszącym - ale spodziewałem się wiecej informacji o maratonie warszawskim.
Jeśli mówimy o tym programie, w którym Paulina Sykut debiutuje w imprezie biegowej. Co prawda prezenterka startowała w biegu topwarzyszącym - ale spodziewałem się wiecej informacji o maratonie warszawskim.