Wyprawy biegowe z Rafałem Wójcikiem Warszawa 21.11.2010

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
bioły
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

WYPRAWY BIEGOWE Z RAFAŁEM WÓJCIKIEM WARSZAWA, 21 LISTOPAD 2010

21 listopada na terenie Mazowieckiego Parku Krajobrazowego odbędzie się już ostatnie spotkanie z serii Wypraw biegowych z Rafałem Wójcikiem, ambasadorem marki Timex w Polsce. Początek o godz. 10:00 przy tzw. Spalonym ranczo na przedłużeniu ul. Fabrycznej w stronę lasu w Starej Miłosnej (dzielnica Wesoła).

Wyprawy biegowe to nowatorski projekt sportowy, w którym miłośnicy biegania mają niepowtarzalną szansę odbycia długiego treningu z Rafałem Wójcikiem, jednym z najwybitniejszych polskich biegaczy długodystansowych ostatniej dekady. Wyprawy biegowe to także okazja do nieodpłatnego przetestowania najnowszych zegarków sportowych marki Timex, w tym kolekcji Timex Ironman 150 Sleek Tap Screen wyposażonej w ekran dotykowy oraz Global Trainer – urządzenia pomiarowego wyposażonego w pulsometr i zaawansowany moduł GPS.

Udział w Wyprawie biegowej z Rafałem Wójcikiem może wziąć każdy chętny. Warunkiem jest zarejestrowanie się poprzez formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie http://www.timex.pl. Spośród zarejestrowanych uczestników wybrana zostanie grupa osób, które będą mogły nieodpłatnie przetestować pulsometry Timex, a także kupić je z 20 proc. rabatem. Wśród wszystkich zarejestrowanych uczestników Wyprawy Biegowej w Warszawie rozlosowany zostanie zegarek Timex Ironman. Ponadto każdy biegacz otrzyma na koniec prezent przydatny podczas biegania oraz unikalną broszurę poradniczą przygotowaną we współpracy z kliniką Ortoreh i Rafałem Wójcikiem.

Wśród wszystkich uczestników pięciu Wypraw biegowych z Rafałem Wójcikiem rozlosowana zostanie nagroda specjalna: wyjazd na Budapeszt Marathon 2011!

Gospodarzem Wyprawy Biegowej w Warszawie jest Byledobiec Anin. Do pokonania będzie ok. 30 kilometrów malowniczej trasy biegnącej przez Mazowiecki Park Krajobrazowy.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ