HARPAGAN 2010

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Pasjonat
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

[b]Ludzie, uważajcie na regulamin Harpagana - jest najważniejszy. Właśnie odebrałam telefon od męża, który ukończył wersję mieszaną (bieg + rower). Jest dobry (Rzeźnik 2x, Kierat, Katorżnik, Bike Chellange, Transkarpatia, Bieg Pustynny,Półmaratony, kilka dziesiątek,,,,,), skończył na dobrym miejscu i wiecie co ? Niesklasyfikowali go - oprócz odbicia karty na PK trzeba jeszcze własnoręcznie wpisać czas (małym druczkiem ukryte w regulaminie). Kiedy oddawał kartę - nikt nie zwrócił uwagę, że tutaj jest inaczej niż na innych biegach. Nie uznali faktu, że człowiek fizycznie był na PK . Wiecie - mam propozycję, żeby ten baran, który bezczelnie powiedział do mojego męża, że taki jest regulamin sam następnym razem wziął tyłek na trasę i pokazał co potrafi. A może należy wprowadzić zasadę - obsługa musi choć raz ukończyć taki bieg. Wtedy zrozumieją o co naprawdę tu chodzi......Szkoda, że pasja schodzi na drugi plan ....... :ech: :grr:
PKO
Pasjonat
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

witam,

wczoraj w nocy poszedł mail do organizatorów Harpagana na temat podejścia do zawodników, regulaminu i sytuacji z nie zgadniecie co się stało ?
Zareagowali - na oficjalnej stronie zmieniono regulamin - część dotyczącą naszego protestu zmieniono na czerwono. Znów regulaminy górą. Z kultowej imprezy Harpagan staje się skostniałą instytucją niczym nasze Państwo, gdzie zatraca się ideę, cel i sens tego wszystkiego dla czego ludzie właśnie tam jadą. Gratuluję - tak trzymać. Róbcie tak dalej i czekajcie końca....
Zabel
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:59:16
Kontakt:

Nieprzeczytany post

każda impreza ma swój regulamin z którym warto się zapoznać
na Harpaganie 31 też nie wpisałem godziny na jednym z punktów kontrolnych i nie został on zaliczony
ale to był mój błąd, więc następnym razem już byłem mądrzejszy, poprawiłem wynik i zdobyłem tytuł na trasie rowerowej ;)

rozumiem jakiś tam żal że coś nie wyszło przez niewiedzę/niedoinformowanie, ale trzeba się uczyć na błędach :)
pozdrówka i powodzenia
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ