Witam mam takie pytanie wiecie może od kiedy można się zapisywać na maraton londyński? Czy jest jakieś wpisowe a jeśli tak to ile wynosiło np. w tym roku ? dziękuję za pomoc
pozdrawiam marcin
Maraton Londyński 2010 pytanie
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Można się było zapisywać, niestety już zamknięto zapisy na skutek wielkiego zainteresowania.
Możesz jeszcze teoretycznie spróbować w jednym z programów Run for Charity (czyli biegnij dla celu dobroczynnego) ale nie wiem dokładnie jak oni zweryfikują ile jesteś w stanie dla nich pozyskać kasy.
I na pewno łatwiej mają Ci miejscowi bo trudno mi sobie wyobrazić, że w Polsce w sposób wiarygodny zbierasz kasą na jakiś cel dobroczynny za granicą.
Możesz jeszcze teoretycznie spróbować w jednym z programów Run for Charity (czyli biegnij dla celu dobroczynnego) ale nie wiem dokładnie jak oni zweryfikują ile jesteś w stanie dla nich pozyskać kasy.
I na pewno łatwiej mają Ci miejscowi bo trudno mi sobie wyobrazić, że w Polsce w sposób wiarygodny zbierasz kasą na jakiś cel dobroczynny za granicą.
-
- Rozgrzewający Się
właśnie coś próbuje kombinować z tymi organizacjami charytatywnymi ponieważ mieszkam w UK zapisałem się do British Heart Fundation ale teraz jestem trochę zakręcony przy kolejnych etapach zgłoszenia chyba będę musiał do nich zadzwonić i się dopytać osobiście co i jak.
dzięki za informację Adam
dzięki za informację Adam

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No, to masz lepszy start 
Powodzenia.

Powodzenia.