III Bieg Świętojański - Łódź - Arturówek 20.06.2008

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
sobek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:11
Życiówka w maratonie: 2:55:41
Kontakt:

Nieprzeczytany post

KB Arturówek zaprasza…do Łodzi
„biegacze z myślą o innych biegaczach” – takie motto przyświeca tegorocznej edycji Biegu Świętojańskiego, który odbędzie się już za miesiąc w łódzkim Arturówku.
Dla wszystkich, którzy zdecydują się na start w biegu przygotowaliśmy malowniczą, a zarazem wymagającą trasę w Lesie Łagiewnickim. Panie do pokonania będą miały dystans o długości ~10 km, a Panowie ~ 14,5km. W ramach imprezy odbędą się III Otwarte Mistrzostwa Łodzi w Biegu z Psem na dystansie ~5km oraz III Mistrzostwa Szkół Wyższych w Biegach Długich.
W tym roku przygotowujemy dodatkowe atrakcje dla uczestników oraz kibiców m.in. pokaz Hatha Yogi, pokaz sprzętu technicznego Straży Miejskiej w Łodzi, a dla najmłodszych przejażdżki konne.
Na mecie wszyscy uczestnicy otrzymają pamiątkowe medale, posiłek regeneracyjny oraz wezmą udział w losowaniu upominków.
Dodatkowo Bieg z Psem organizowany jest pod hasłem „zbieramy na budę”.
Szczegółowy regulamin oraz elektroniczne zgłoszenia na www.kbarturowek.pl.
Serdecznie zapraszam do udziału w biegu.
Sobecki Bartłomiej
Dyrektor III Biegu Świętojańskiego i V Grand Prix Arturówka 2009
PKO
Awatar użytkownika
sobek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 37:11
Życiówka w maratonie: 2:55:41
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Już w najbliższą sobotę Klub Biegacza Arturówek - Łódź i MOSiR Łódź wraz z Przyjaciółmi zapraszają na III Bieg Świętojański do łódzkiego Arturówka. W ramach imprezy odbędą się III Mistrzostwa Szkół Wyższych w Biegach Długich oraz III Otwarte Mistrzostwa Łodzi w Biegu z Psem. Trasa biegu prowadzić tradycyjnie ścieżkami lasu łagiewnickiego, Panie do pokonania będą miały dystans ~10km, Panowie ~15km, a w biegu z psem ~5km. Dla wszystkich uczestników na mecie czekać będą oryginalne medale, ciepły posiłek z grilla, po dekoracji losowanie upominków, a przed wszystkim świetna atmosfera. Dla kibiców Straż Miejska przygotowała wiele atrakcji w ramach dni Otwartych Sekcji Konnej w Arturówku. Serwis fotograficzny na biegu zapewnia portal maratończyk.pl
Serdecznie zapraszamy do Łodzi.
runPawelrun
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

to juz za dwa dni :0 warto więc pomyśleć o Łodzi i się do Nas wybrać :)
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

będę, dwa bieg na raz :hej:
Awatar użytkownika
tomi1982
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 38:27

Nieprzeczytany post

Ja już wiem na pewno w biegu nie wystartuje :chlip: a szkoda bo zapowiadał się ciekawy bieg, niestety sprawy osobiste uniemożliwiają mi przyjazd w tym dniu na ten bieg. Natomiast wszystkim uczestnikom wyścigu, życzę miłej zabawy , dobrej pogody i no i jak najlepszych wyników sportowych.
Pozdrawiam i mam nadzieje ,że na III Bieg Lata już mi się uda wygospodarować wolny dzień i wybiorę się do Łodzi.
10km-38:27 08.05.2010 XXXI Textilcross Arturówek
21,097km-1:29:19 28.03.2010 III Poznań Półmaraton
42,195km-3:36:18 10.10.2010 XI Poznań Maraton
Poddający się - nigdy nie wygrywał ... a wygrywający - nigdy się nie poddawał.
Józek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dzięki za super bieg, najlepszy organizator, zawody zorganizowane z pasją, jest się od kogo uczyć.
trasa wymagająca ale bardzo fajna, dobrze oznaczona, super dyrektor i konferansjer (wybaczam mu nawet, że mnie pokonał w biegu głównym) i piękna pomoc medyczna :hej:

fajnie że przyjęchało dużo zawodników (ok 200!), super bieg z psem,
dzięki serdeczne :hejhej:
www.biegnadjeziorskiem.pl
Awatar użytkownika
ooco
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Badrzo sympatyczny bieg, niespodziewanie mocny (jak na mnie :hejhej:) bieg główny, bieg z psem sama przyjemnosć. na pewno będziemy za rok!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ