Jaki maraton jesienny, w atrakcyjnym turystycznie mieście w Europie polecacie? Bo jak jakieś miasto mi przyszło do głowy, to albo już maraton się odbył, albo już po zapisach.
Małżonka chciała połączyć nasz hobby i bieganie za granicą może być dobrym kompromisem do moich zapędów biegowych i jej chęci zwiędzania.
Maraton jesienny w atrakcyjnym europejskim mieście?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Drezno - w miare blisko i ciekawe do zwiedzaniamarsowa pisze:Jaki maraton jesienny, w atrakcyjnym turystycznie mieście w Europie polecacie? Bo jak jakieś miasto mi przyszło do głowy, to albo już maraton się odbył, albo już po zapisach.
Małżonka chciała połączyć nasz hobby i bieganie za granicą może być dobrym kompromisem do moich zapędów biegowych i jej chęci zwiędzania.

- golon4
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:42
- Życiówka w maratonie: 03:32:22
- Kontakt:
Koszyce są też w październiku z tego co wiem - najstarszy Maraton w Europie 

-
- Zaprawiony W Bojach
oj tak, Drezno pierwsza klasa, byłem w maju zeszłego roku, perełka w najczystszej postaci, główny plac wtedy przebudowywali ale znając Niemców już wszystko powinno być skończone, polecam gorącogasper pisze:Drezno - w miare blisko i ciekawe do zwiedzaniamarsowa pisze:Jaki maraton jesienny, w atrakcyjnym turystycznie mieście w Europie polecacie? Bo jak jakieś miasto mi przyszło do głowy, to albo już maraton się odbył, albo już po zapisach.
Tomek