London Maraton 25.04.2010

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
astakos
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zakładam ten temat dla wszystkich którzy tak jak ja mają zamiar wystartować w Londyńskim Maratonie 2010.

Juz można sie rejestrować - na nowej stronie, bo i sponsor nowy - mianowicie: http://www.virginlondonmarathon.com/

Rejestracja jest banalna i nie wymaga żadnych opłat na obecnym etapie - wystaczy po kliknięciu na Entry The Race wybrać opcję Overseas Entries (dla mieszkających poza UK) wypełnić kilka danych osobowych i... poczekać aż do pażdziernika.

Wtedy to zostaniemy oficjalnie poinformowani czy przyjęli nas w grono szczęściwców oraz jak wpłacić wpisowe (wynosi ono 65GBP).

Jeżeli ktoś z Was także się zapisał dajcie znać, pochwalcie sie też w pażdzierniku kogo przyjęli - może sie jakoś razem zorganizujemy na wyjazd.

Jeśli macie jakieś pytania dot. lotu, zakwaterownia itp to moge pomóc informacją - sama wyprawa na pewno nie bedzie droga (no zalezy od kursu funta za rok,hehe) wiec każdy może spróbować :oczko:
PKO
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

pomyśle nad tym ;-) muszę zobaczyć tylko co ja w październiku robię... ale jak będę wiedział to odpiszę ...

to może przy okazji zapiszemy się na berlin ? ;-)
Szymon
Obrazek
ganryu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

hehe...nie wazne co robisz w pazdzierniku bo w pazdzierniku sa tylko wyniki "loterii" gdyz zawsze jest wiecej osob chetnych niz miejsc...ja sie tez zapisalem i zobaczymy co ztego bedzie :)
MichalPL
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

hihih nic nie bedzie bo juz lista jest zamknieta. Jakie sa inne sposoby zeby wystartowac w London Marathon 2010
Pomidor
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Innym sposobem jest chyba start w maratonie w jako organizacja charytatywna...

Tak mi sie o uszy gdzies obilo :ble:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ