sztafeta 5x5 pod szyldem bieganie.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale pewnie kupa narodu biegnie następnego dnia połówkę?
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a co komu 5 szkodzi dzień przed, przeciez nie chodzi o robienie życiówek na 5k a towarzyski bieg (promujący portal? - ja mam koszulkę, może ktoś inny też by biegł, może by się dało by każdy biegł w startówce bieganie.pl).
zresztą chyba w większości planów dzień przed jest 30 min truchtu, czyż nie? ja tak bynajmniej mam, mam też zamiar odwiedzić miasteczko w sobotę więc stąd ten wątek
zresztą chyba w większości planów dzień przed jest 30 min truchtu, czyż nie? ja tak bynajmniej mam, mam też zamiar odwiedzić miasteczko w sobotę więc stąd ten wątek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No bardzo dobrze że chcesz tylko myślę, że może sporo osób chce jednak następnego dnia walczyć o życiówki. Ale możemy poszukać czy są jacyś chętni.
O - Ja mogę spróbować.
O - Ja mogę spróbować.

- Nagor
- Ekspert/Trener
Oczywiście nie ma żadnych przeciwwskazań do rejestracji jako bieganie.pl, jest nawet aprobata ze strony redakcji ; ) Ale musicie się jakoś sami zorganizować, w redakcji nie ma kogoś, kto by mógł się tym zająć.
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
Nagor,
właśnie 3 posty wyżej Fredzio zgłosił chęć uczestnictwa w sztafecie

Butu,
sztafeta startuje 10 rano w sobote, o wpisowym nic nie wiem, ale na 99 nikt nie robi wpisowego na takie biegi
właśnie 3 posty wyżej Fredzio zgłosił chęć uczestnictwa w sztafecie

Butu,
sztafeta startuje 10 rano w sobote, o wpisowym nic nie wiem, ale na 99 nikt nie robi wpisowego na takie biegi
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ech, Nagór zawsze mnie olewa. 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No to jest pierwsza. 

- ooco
- Zaprawiony W Bojach
Piotrek, super pomysł, z moją żoną to nie będzie zadnego problemu, pewnie i tak mi sie oberwie, że nie ząłapała sie do "pierwszego" składu

a btw, Nagor nie będzie Ciebie w sobote w Warszawie? przydałby sie "kapitan" do drugiej sztafety
Fredzio, może wogole nagonić ludzi z redakcji do biegania 5x5? Przeciez jeszcze jest Beata i pewnie kilka osób z Warszawy by sie znalazło.

a btw, Nagor nie będzie Ciebie w sobote w Warszawie? przydałby sie "kapitan" do drugiej sztafety
Fredzio, może wogole nagonić ludzi z redakcji do biegania 5x5? Przeciez jeszcze jest Beata i pewnie kilka osób z Warszawy by sie znalazło.
- Nagor
- Ekspert/Trener
Ja niestety nie mam pojęcia, gdzie w tym czasie będę. Jeszcze do niedawna myślałem nawet o starcie w samym półmaratonie, ale teraz na razie odrzucam tę myśl. Zobaczymy w marcu, jak będziemy kompletować szóstą sztafetę ; )
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Pokombinujemy.
Jutro mam spotkanie ze ...... sponsorem strojów (a przynajmniej koszulek) sztafety.
Jutro mam spotkanie ze ...... sponsorem strojów (a przynajmniej koszulek) sztafety.